„Ech...“ Ir vėl HIMARS. „Vis nauji ir nauji nekrologai“  ()

Fatalinė Kremliaus vadovo klaida.



© Al Jazeera English (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=W580LaYT_yA

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsiranda vis daugiau įrodymų, kad HIMARS smūgiai į Rusijos bazes Belgorodo srityje yra labai tikslūs ir veiksmingi, skelbia dialog.ua.

Kasdien socialiniuose tinkluose pasirodo vis nauji ir nauji nekrologai, kurie patvirtina Rusijos kariškių, patekusių į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų atakas, žūtį.

Be to, socialiniuose tinkluose rašoma, kad šių atakų nebūtų buvę, jei V. Putinas nebūtų pakartotinai atakavęs Vovčansko ir Charkivo. Fatalinė Kremliaus vadovo klaida jau lėmė masines rusų okupantų žūtis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Dviračių žibintuvėliai, išmaniosios IP kameros, 2in1 multimetrai su osciloskopais, aukšto slėgio plovimo įrenginiai ir kt. (Video)
1842 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-08-31

Ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Violent Mini Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

2) „LAOTIE B02“ - įkraunamas 1800lm dviračių žibintas

3) „MUSTOOL MT10A“ - 2in1 osciloskopas ir multimetras

4) „Hiseeu WTD714“ - 4MP, 2K, PTZ IP kamera, įkraunama nuo saulės

5) „FASGet“ - 16 linijų lazeriniai nivelyrai

6) „AUTSOME“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

Išsamiau

Internete skelbiamas Rusijos kariškio Deniso Orlovo prisipažinimas, kad jis buvo sukrėstas sužinojęs apie artimo draugo, žuvusio nuo HIMARS smūgio, mirtį.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos aptiko laikiną Rusijos karinio personalo dislokacijos vietą ir paleido salvę į Belgorodo sritį. Žuvęs draugas užsiėmė teritorijų išminavimu.

 

„Lioša mirė po amerikiečių HIMARS smūgio Belgorodo srities teritorijoje. Jis kvietė mane apsilankyti ten, kur buvo apsistojęs laikiname dislokavimo punkte. Vis norėjau atvažiuoti, sakiau, kad būtinai atvažiuosiu, tik grafiką pasiderinsiu, bet ech, nespėjau...“ – prisipažino okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(2)
(126)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: