Blogos žinios Ukrainai iš JAV. Paaiškėjo didžiuliai problemos mastai  ()

„Bradley“ pėstininkų kovos mašinos greitai baigiasi JAV sandėliuose. Problemų gali turėti ne tik Ukraina, kuri sistemingai jas gaudavo kaip pagalbos dalį, bet ir bet kuri kita šalis, suinteresuota įsigyti šias transporto priemones savo reikmėms.



© Sgt. Ian Schell (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:M3_Bradley_Hohenfels.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mažėjančios pėstininkų kovos mašinų „Bradley“ atsargos buvo atskleistos neseniai Jungtinėse Valstijose viešint Graikijos delegacijai, kuri sprendė detales, susijusias su šių mašinų įsigijimu, siekiant išplėsti Graikijos kariuomenės pajėgumus.

„Nors mums pavyko į Graikiją užsakyti 164 pėstininkų kovos mašinas „Bradley“, jau reikėjo perorganizuoti turimas atsargas dviejose saugojimo bazėse“, – „Defense Express“ svetainėje pabrėžia analitikai.

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
1471 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Pradiniai graikų planai dėl pėstininkų kovos mašinų „Bradley“ buvo įspūdingesni, nes vietos žiniasklaida pranešė apie susidomėjimą daugiau nei 300 tokių mašinų.

Kaip minėta, „The Military Balance 2023“ ataskaita parodė, kad Jungtinėse Valstijose yra apie 2000 „M2 Bradley“ vienetų ir maždaug 800 „M3 Bradley“ vienetų. Anot analitikų, reikia atsižvelgti į tai, kad kai kurios iš šių transporto priemonių yra iš dalies nepilnos ir gali būti tinkamos tik kaip atsarginių dalių donorai.

 

Kaip dalį paramos kovojant su Rusija, Ukraina gavo daugiau nei 250 „M2“ pėstininkų kovos mašinų „Bradley“ iš JAV. Ukrainos kariai dažnai gerai atsiliepdavo apie pajėgumus. Daugybė pranešimų ir įrašų iš priekinio vaizdo rodo, kad „M2 Bradley“ gali efektyviai pasipriešinti ne tik rusiškoms transporto priemonėms iš tos pačios kategorijos, bet net ir tankams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(26)
(45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()