„Buvo 1:21. Dabar 1:3.“ Rusija turi didelių problemų  ()

Rusija praranda savo pranašumą fronte.


Ukrainos kariuomenės ir rusų šūvių skirtumas sumažėjo daugiau nei perpus
Ukrainos kariuomenės ir rusų šūvių skirtumas sumažėjo daugiau nei perpus
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=814967717482975&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų partnerių tiekiama amunicija leido Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms padidinti priešo pozicijų apšaudymo intensyvumą.

Rusijos pranašumas naudojant artileriją mūšio lauke, kuris buvo stebimas amunicijos trūkumo Ukrainos gynybos pajėgose fone, pamažu tirpsta. Šiai dienai Ukrainos kariuomenės ir rusų šūvių skirtumas sumažėjo daugiau nei perpus – nuo 1:7 iki 1:3.

Tai praneša „RBC-Ukraina“, remdamasi šaltiniu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generaliniame štabe. 

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
1471 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Prieš kelias savaites Ukrainos gynybos ministerijos vadovo pirmasis pavaduotojas Ivanas Havriliukas pažymėjo, kad šių metų pradžioje Rusijos kariuomenės pranašumas artilerijos šūviais buvo 1:7, o vėliau sumažėjo iki 1:5. 

 

Savo ruožtu Ukrainos vadovas Volodymyras Zelenskis vasario mėnesį sakė, kad praėjusių metų pabaigoje – šių metų pradžioje priešo pranašumas artilerijos šūviais buvo 12:1. 

Pasak prezidento, šį skirtumą reikėtų sumažinti iki 1:1,5 arba 1:3, kad gynybos pajėgos galėtų surengti sėkmingas kontratakas ir nustumti okupantus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: