„Jie paslapčia apginklavo Ukrainą.“ Neįtikėtina kas tuoj pasirodys fronte  ()

Ukraina gavo naują ginklų siuntą.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/File:220811-A-LF676-472_-_U.S._Patriot_battery_deployed_in_Slovakia_transfers_authority_to_NATO.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ispanijos dienraštis „El Mundo“, remdamasis savo šaltiniais, rašo, kad Ukrainą pasiekė dar viena karinės pagalbos siunta iš Ispanijos. Naujame pakete – labai reikalingos raketos ir tankai.

„El Mundo“ rašo, kad ispanų siunta Ukrainos kariuomenei buvo perduota praėjusį penktadienį. Naujame pakete yra raketos „Patriot“ oro gynybos sistemoms. Greičiausiai tai – PAC-2 GEM-T raketoss, galinčios naikinti taikinius maždaug 160 km atstumu. Ukrainai „Patriot“ sistema yra labai svarbi, nes padeda apginti dangų nuo rusų lėktuvų ir raketų. Viena „Patriot“ raketa įprastai kainuoja 4-5 milijonus dolerių.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Dviračių žibintuvėliai, išmaniosios IP kameros, 2in1 multimetrai su osciloskopais, aukšto slėgio plovimo įrenginiai ir kt. (Video)
1255 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-08-31

Ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Violent Mini Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

2) „LAOTIE B02“ - įkraunamas 1800lm dviračių žibintas

3) „MUSTOOL MT10A“ - 2in1 osciloskopas ir multimetras

4) „Hiseeu WTD714“ - 4MP, 2K, PTZ IP kamera, įkraunama nuo saulės

5) „FASGet“ - 16 linijų lazeriniai nivelyrai

6) „AUTSOME“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

Išsamiau

Ispanija Ukrainai perdavė ir kitos amunicijos, įskaitant 155 mm artilerijos sviedinius. Taip pat perduotos kovos su dronais sistemos, optoelektroninės stebėjimo priemonės, nepilotuojami bokšteliai šarvuočiams.

 

Galiausiai, Ukrainą iš Ispanijos pasiekė ir dar viena tankų „Leopard 2A4“ partija. Tikrai ne patys naujausi „Leopard“ tankai, bet populiariausi. Ukrainiečiai šiuos tankus labai vertina, nes jie gerai apsaugo įgulą, turi efektyvią ginkluotę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(37)
(0)
(37)

Komentarai ()