[ŽT] „Jie yra aukso vertės ir yra tiesiog „medžiojami“.“ Kas jie  ()

Tai revoliucinė naujiena.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=817627937216953&set=pcb.817628237216923

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 25 d. prezidentas Volodymyras Zelenskis pasirašė dekretą, kuriuo patvirtintas Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sprendimas dėl nepilotuojamų sistemų pajėgų Ukrainoje sukūrimo. Šiuo žingsniu siekiama padidinti šalies gynybinį pajėgumą šiuolaikinių grėsmių akivaizdoje. Dekretas buvo paskelbtas valstybės vadovo svetainėje.

Kartu Ukrainos prezidentas paskelbė, kad naujajai kariuomenės atšakai vadovaus pulkininkas Vadimas Sucharevskis.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 27€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+2 padėtys ir kt.
2164 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Kovotojų, kurie specializuojasi dronų srityje, samdymas yra užduotis, pažymėta žvaigždute. Sunkumai kyla dėl to, kad kariniai komisariatai, siekdami įgyvendinti savo planus, telkia žmones, neatsižvelgdami į jų įgūdžius ir specializuotą išsilavinimą. Tie, kurie gali valdyti dronus, siunčiami tarnauti vairuotojais, artileristais ir snaiperiais.

 

„Daugelis padalinių, dirbančių su dronais, tiesiogine prasme „pagrobia“ jiems reikalingus žmones iš karinių komisariatų. Tie, kurie moka dirbti rankomis, yra aukso vertės, jie tiesiogine to žodžio prasme yra medžiojami“, – sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų narys ir projekto „A.Drones“ įkūrėjas Jurijus Kasjanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(7)
(82)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: