„Pati sunkiausia operacija. Jie galiausiai ten įmetė „200-šimtąjį““  ()

„Turėjome šturmų keturias valandas iš eilės.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=819812313665182&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Operacija Krynkuose, Chersono srityje, yra viena sunkiausių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų per Rusijos pradėtą ​​karą. Jūrų pėstininkai sako, kad Krynkuose „gyventi galima, pasitraukti – ne“.

„Krynkuose turėjome šulinį, iš kurio tai mes sėmėme vandenį, tai jie, tai mes. Norint patekti prie šulinio, turėjome šturmuoti. Tai buvo jų teritorija, į mus šaudė. Kažkas pribėgdavo prie šulinio ir semdavo vandenį. Kai mes juos iš ten išmušėme, jie galiausiai tiesiog ten įmetė „200-šimtąjį“, taip užnuodydami vandenį“, – „Hromadskyi“ pasakojo 35-osios brigados jūrų pėstininkas Vitalijus.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanusis termosas, 7in1 USB šakotuvas, belaidė pompa, jump starteris, uodų lempa-gaudyklė ir kt.
1807 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Išmanusis skaitmeninis termosas

2) Akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

3) „UGreen 30778“ - 7in1 USB3.0 šakotuvas

4) „LAOTIE Q7“ - belaidė pompa, 150PSI

5) „iMars I-J12“ - labai geros kainos ir savybių jump starteris

6) Uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

Vyrui operacija kairiajame Chersono srities krante buvo pirmoji, kurioje jis dalyvavo. Jis sakė, kad Krynkuose nepraeina nė dienos, kai „tu į nieką nešaudytum arba į tave nešaudytų“.

„Kitomis kryptimis puolimo grupės ateina dviem ar trims dienoms, tada jos yra pakeičiamos, kad galėtų pailsėti. Taip, tave čia taip pat pakeis – bet tai bus namas už šimto metrų nuo šturmo vietos. Ir tai labai intensyvūs šturmai. Turėjome šturmų keturias valandas iš eilės“, – pasakojo Vitalijus.

 

Tačiau sunkiausia šios operacijos dalis yra ne patys mūšiai, o persikėlimas per Dnieprą, sako kariškiai. Kovotojas, vardu Aleksandras, pasakojo, kad kareiviai štumui į Krynkus įplaukdavo ribotam laikui. „Valtininkai“ plaukdavo kiekvieną dieną tuo pačiu maršrutu, kuris buvo gerai žinomas priešui.

Krynkai yra pati sunkiausia operacija, kurią aš kada nors turėjau savo praktikoje. Nedaug kariuomenių kovėsi upėse. Tai unikali patirtis“, – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(3)
(72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: