[ŽT] Bus pralaimėjus. Tai gali būti tikroji Putino vizito į Šiaurės Korėją priežastis  ()

Gal Putinas į Šiaurės Korėją vyko apsižvalgyti?



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Vladimir_Putin_in_North_Korea,_June_2024#/media/File:Vladimir_Putin_and_Kim_Jong-un_(2024-06-19)_07.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Sergejus Aslanianas mano, kad Putinas planuoja bėgti gyventi į Šiaurės Korėją, jei pralaimės karą Ukrainoje. Aišku, Rusiją domina Šiaurės Korėjos 152 mm sviediniai, seni sovietiniai tankai, kiti ginklai ir amunicija. Bet Putinas nori palaikyti tuos ryšius ir todėl, kad turėtų, kur gyventi, jei Ukrainos karas jam baigsis nesėkme.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 27€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+2 padėtys ir kt.
2142 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

„Kai pralaimės, jis turės kur nors slėptis. Putinas išvyko į Šiaurės Korėją ieškoti paskutinio prieglobsčio. Jam nepasiseks niekur, išskyrus Šiaurės Korėją“, sakė Aslanianas.

Aišku, Kim Jong Unas irgi žvalgosi naudos – nori ne tik pinigų gamykloms statyti ir infrastruktūrai vystyti, bet ir karinių technologijų, ypač skirtų tolimojo veikimo ginklams. Šiaurės Korėjos žmonėms, aišku, iš to naudos nebus jokios. „Jų ideologija nesikeičia. Jie išliko 1953 metų lygyje. Trečiasis Kimas mokėsi Šveicarijoje, bet paaiškėjo, kad jam labiau patiko būti „kruvinu krokodilu“ nei Europos intelektualu“, pažymėjo Aslanianas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(0)
(26)

Komentarai ()