„Aš jums pasakysiu dar daugiau...“ Jie grasina Maskvai jau atvirai  (1)

Paskelbė drąsų vaizdo įrašą.



© @Ekrano kopija

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-03 „Aš jums pasakysiu dar daugiau...“ Jie grasina Maskvai jau atvirai  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp rusų okupantų, kovojančių prieš Ukrainą, auga pyktis savo valdžiai. Rusijos ginkluotųjų pajėgų karininkas ir populiarus Z tinklaraštininkas Jegoras Guzenko („Tryliktas“) viešai grasino Maskvai sukilimu ir maištu.

Birželio 28 d. vakarą jis savo „Telegram“ kanale paskelbė drąsų vaizdo įrašą, praneša Dialog.UA.

Jis skundėsi, kad Kremlius niekaip nereagavo į skandalą dėl „duobių“, kuriose Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadai laiko šimtus savo „kaltų“ karių.

„Ta istorija, kur sužeistuosius laiko ir daro iš jų „pulko kraugeriais“... Situacija net nepajudėjo. Žmones kaip varė kaip galvijus į frontą, taip ir tebevaro. Šie Donecko ir Luhansko vargšai šauktiniai surenkami ir tiesiog siunčiami skerdimui... Juos gaudo ir verčia kautis... O per televiziją piz**** (meluoja – red.), kad tai kažkokie sutartininkai, kurių iš tikrųjų nėra. Situacija artėja prie aukščiausio taško... „L/DLR“ mobilizacija prasidėjo daug anksčiau nei Rusijoje. Aš jums pasakysiu dar daugiau, tai prasidėjo dar prieš „SVO“. O mobilizuotieji „L/DLR“ yra labiausiai neapsaugota kariškių kategorija... Su žmonėmis elgiamasi kaip su vartojimo reikmenimis!“ – piktinosi rusų okupantas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanusis termosas, 7in1 USB šakotuvas, belaidė pompa, jump starteris, uodų lempa-gaudyklė ir kt.
1313 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Išmanusis skaitmeninis termosas

2) Akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

3) „UGreen 30778“ - 7in1 USB3.0 šakotuvas

4) „LAOTIE Q7“ - belaidė pompa, 150PSI

5) „iMars I-J12“ - labai geros kainos ir savybių jump starteris

6) Uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

 

Jis atvirai grasina Maskvai kariniu maištu, panašiu į tą, kurį prieš metus įvykdė „Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas.

„Tai, ką jie dabar su mumis daro, gali iškrėsti žiaurų pokštą... Kol mes, kaip Jevgenijus Viktorovičius (Prigožinas – red.), kur nors nenueisime, nieko nebus“, – sakė „Tryliktas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(300)
(10)
(290)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: