Puolimas gali prasidėti bet kurią akimirką. Prie sienos su Baltarusija sukauptos didžiulės pajėgos (Video)  ()

Įtampa pasienyje auga.


Ukraina neva telkia karius prie Baltarusijos sienos
Ukraina neva telkia karius prie Baltarusijos sienos
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=812023531110727&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusija, kuri 2022 m. leido Rusijai per savo teritoriją įsiveržti į Ukrainą, ir toliau be didesnių pasekmių remia V. Putiną, rašo „Euromaidan Press“.

Baltarusijos pareigūnai tvirtina, kad Ukraina telkia karius prie jų bendros sienos. Specialiųjų operacijų pajėgų vado pavaduotojas Vadimas Lukaševičius apkaltino Ukrainą „bandymu įtraukti Baltarusiją į karą“.

„Turime informacijos, kad Ukraina prie mūsų sienų telkia karius, ginkluotę ir karinę įrangą. Konkrečiai Žytomyro srityje nustatėme, kad ten yra amerikietiškų pėstininkų kovos mašinų, daugkartinio paleidimo raketų sistemų, tolimojo nuotolio sunkiosios artilerijos ir kitos karinės technikos“, – sakė V. Lukaševičius.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
2180 3

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Baltarusijos generalinio štabo viršininkas Pavelas Muraveika tvirtino, kad Ukrainos specialiosios pajėgos dislokuotos Ovruče, Žytomyro srityje.

„Pastarosiomis savaitėmis pastebėjome nepaaiškinamą aktyvumą prie mūsų sienų. Į Ovručą atvyko 1-osios prezidento brigados specialieji daliniai“, – sakė jis agentūrai „Interfax“.

Gegužės mėnesį Ukrainos kovos su dezinformacija centras įspėjo, kad Rusija gali bandyti sukelti baimę dėl naujo puolimo iš Baltarusijos, kad paveiktų logistiką ir ištemptų Ukrainos pajėgas, nors Rusija šiuo metu neturi tokiam puolimui reikalingų pajėgų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(85)
(-61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: