„Grėsmė Rusijos valstybingumui didėja.“ Prognozuojamas jos žlugimas  ()

Pareiškė apie Rusijos silpnumą ir prognozuoja jos žlugimą.



© Cmapm (CC BY 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Soviet_and_Russian_Black_Sea_Fleet.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-02 „Grėsmė Rusijos valstybingumui didėja.“ Prognozuojamas jos žlugimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po dviejų su puse metų Rusijos Z patriotų gretose ėmė stiprėti pralaimėjimo nuotaikos. Buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas, Rusijos karinių oro pajėgų pulkininkas Viktoras Alksnis drąsiai pareiškė apie Rusijos silpnumą ir prognozuoja jos žlugimą.

Interviu su Alksniu neseniai paskelbė propagandinis šaltinis „Stalingrad“, praneša Dialog.UA.

Alksnis pareiškė, kad Rusijos oro gynyba pasirodė visiškai neefektyvi ir nepajėgi apsaugoti rusų nei nuo raketų, nei nuo atakuojančių dronų. Ukraina tuo aktyviai naudojasi, kone kasdien smogdama kariniams Rusijos Federacijos taikiniams.

Rusas ypač nerimauja dėl įsibrovėlių Kryme, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos sistemingai išmuša Rusijos oro gynybos sistemas, ruošdamos dirvą galutiniam Rusijos pajėgų pralaimėjimui pusiasalyje.

Fantastiška dovana! Delninė žaidimų konsolė - tūkstančiai žaidimų, talpi baterija, didelis ekranas. Ribotas kiekis („Powkiddy RGB20S“)
1487 1

Puiki kaina!

Ribotas kiekis

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

„Mūsų oro gynyba nesugeba susidoroti su šia raketų grėsme, ir ne tik raketų. Taip pat ir su dronų atakomis... Realybė tokia, kad mūsų oro gynyba nesusitvarko su savo (užduotimi – red.)“, – sakė Alksnis.

Dar blogesnė situacija su Rusijos laivynu, pripažino Rusijos Z pulkininkas.

„Kyla klausimas, kodėl mūsų Juodosios jūros laivynas nebuvo pasirengęs užtikrinti Krymui ir laivynui patikimos oro gynybos... Juodosios jūros laivynas iš tikrųjų pabėgo iš mūšio lauko... Jis buvo išvestas iš Krymo, dideliu atstumu nuo Ukrainos raketų. Juodosios jūros laivynas iš tikrųjų prarado trečdalį savo laivų per šiuos dvejus ir daugiau karo karo metus. Bet tai neteisinga! Tai katastrofiška nesėkmė!“ – skundėsi Rusijos ultrapatriotas.

 

Jis pareiškė, kad Rusija turi milžiniškų problemų dėl savo gynybos pajėgumų. Karas prieš Ukrainą parodė šalies silpnumą.

„Šios problemos, kurias turime su oro gynyba, aviacija ir laivynu, yra labai nerimą keliantys skambučiai. Net ne skambučiai, o sirena, kuri kaukia... Visi mano, kad kare viskas gerai, viskas vyksta pagal planą,  dar šiek tiek ir mes švęsime, surengsime pergalės paradą Chreščatyke, tačiau iš tikrųjų grėsmė Rusijos valstybingumui didėja“, – sakė Alksnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(2)
(68)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: