„Atėjo momentas.“ Gordonas skelbia sensaciją  ()

„Jam gali nulėkti galva“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Dmirijus Gordonas priminė savo anksčiau išsakytą prognozę, kada baigsis karas. 

Nuo karo pavargo visi – ir tie, kurie kariauja, ir Ukrainos sąjungininkai, įsitikinęs Dmitrijus Gordonas. Todėl karas turėtų baigtis kuo greičiau. Yra tikimybė, kad tai įvyks iki šių metų pabaigos.

Dmitrijaus Gordono interviu su Vasilijumi Golovanovu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale. 

Žurnalistas išsakė savo mintis, kodėl net Rusija netrukus pradės mąstyti, kad karą turi baigti: „Matematika tokia, kad rusai netenka daug daugiau technikos, nei gali pagaminti ar pasiimti iš atsargų, todėl lieka tuštuma. Dabar yra visiškai kitoks, dronų ir raketų karas. Rusai negali prie jo prisitaikyti. „Mėsos šturmai“ nebeveikia, ateinančios technikos kolonos niekam nedaro įspūdžio, ukrainiečiai juos šaltakraujiškai bombarduoja. Rusija galvoja: mes dar nesitrauksim metus, dvejus, trejus, o ką per tą laiką užimsime? Teritorijų užimti negalima, viskas. Atėjo momentas, kai kelio atgal nėra.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanusis termosas, 7in1 USB šakotuvas, belaidė pompa, jump starteris, uodų lempa-gaudyklė ir kt.
2642 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Išmanusis skaitmeninis termosas

2) Akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

3) „UGreen 30778“ - 7in1 USB3.0 šakotuvas

4) „LAOTIE Q7“ - belaidė pompa, 150PSI

5) „iMars I-J12“ - labai geros kainos ir savybių jump starteris

6) Uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

Po to tinklaraštininkas pateikė argumentų, kodėl karas greitai baigsis: „Be to, Kremliaus vadovybėje kyla nepasitenkinimas: kariauti visą gyvenimą neįmanoma. Į ką viskas linksta? Putinas supranta, kad kelio atgal nėra, jam reikia tik pergalės. Jei Putinas ateis pas savo žmones su pralaimėjimu, jam galva nulėks. Visos pusės pateko į situaciją, kurią galima apibūdinti dviem žodžiais: „visuotinis nuovargis“. Ir kai visos pusės pasiekia visuotinio nuovargio būseną, prasideda kompromiso paieškos.“

 

„Štai ką pasakė Zelenskis, kad šiais metais ir kuo greičiau norime pasiekti taiką su Rusija, patvirtindamas mano žodžius, kad šiais metais karas baigsis. Jis nedviprasmiškai patvirtino. Viskas dėl to, kad nuovargis yra visuotinis, nes neaišku, kas ateis į Baltuosius rūmus, nes jei tai bus, pavyzdžiui, Trumpas, pokalbis bus labai neilgas“, – aiškino Dmitrijus Gordonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(15)
(153)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()