[ŽT] Z patriotai putoja iš pykčio. Katastrofa. „Jis pabėgo“  ()

Pradėjo viešai skelbti.



© FREEДOM. LIVE (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=qdXqBapkTS0

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-02 [ŽT] Z patriotai putoja iš pykčio. Katastrofa. „Jis pabėgo“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z patriotai putoja iš pykčio. Rusijos Federacijos Z patriotai staiga pradėjo viešai skelbti, kad Juodosios jūros laivynas pabėgo iš mūšio lauko ir apskritai iš Krymo, o tai yra visiška katastrofa.

Tokį pareiškimą išsakė Z patriotas, teroristas ir buvęs „DLR“ lyderis Igoris Girkinas, suimtas Rusijoje, pulkininkas Viktoras Alksnis, kaip savo „Telegram“ kanale rašė Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
2168 3

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Savo pranešime, cituodamas Girkiną, tinklaraštininkas pažymėjo: „Rusijos Juodosios jūros laivynas pabėgo iš mūšio lauko ir apskritai iš Krymo pusiasalio. Faktas yra tas, kad Rusijos oro gynybos sistemos negali susidoroti su raketomis ir dronais. Tai yra tikra katastrofa“.

 

Tokiu būdu Z patriotas pareiškė, kad Ukrainos kariuomenė naikina Rusijos oro gynybą ir laivyną, taip pat griežtai kritikavo Rusijos vadovybę dėl nesėkmių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(6)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: