„Atsivėrė vartai į pragarą. Išgyvenusius pribaigia.“ Rusai eina kolonomis (Video)  ()

Sprendžiant iš vaizdo įrašo, priešo kovinės mašinos su desantinėmis pajėgomis buvo sunaikintos prieštankinėmis priemonėmis, minomis ir FPV bepiločiais orlaiviais.



© Мілітарний - відео (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=TzSFeQVqskI&ab_channel=%D0%9C%D1%96%D0%BB%D1%96%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B5%D0%BE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

79-osios atskirosios šturmo brigados kariai Novomychajilivkos rajone sunaikino septynias priešo pėstininkų kovos mašinas.

Atitinkamą vaizdo įrašą paskelbė brigados spaudos tarnyba.

„Tikrą portalą į pragarą okupantai atidarė Donecko srities Novomychajilivkos rajone. Rusai ten keliauja ištisomis kolonomis“, – komentavo brigada.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Smūgiams atsparios išorinės baterijos, „Xiaomi“ ausinės, maišytuvas virtuvės plautuvei, kėlikliai ir kt. (Video)
2799 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „iMars“ - 3 tonų kėliklis su trimis oro pagalvėmis

2) „Xiaomi Air 3 SE“ - TWS ausinės

3) „Bakeey“ - 36000 mAh išorinė baterija

4) 304 nerūdijančio plieno maišytuvas virtuvės plautuvei

5) „Drillpro“ - baterijos 18V įrenginiams

6) „Rogbid Tank M3“ - išmanusis laikrodis

Išsamiau

Sprendžiant iš vaizdo įrašo, priešo kovinės mašinos su desantinėmis pajėgomis buvo sunaikintos prieštankinėmis priemonėmis, minomis ir FPV bepiločiais orlaiviais.

Likę gyvi rusų pėstininkai pasislėpė viename iš namų, tačiau juos aptiko žvalgybinis dronas. Jis perdavė okupantų koordinates Ukrainos aviacijai, kuri ant priešo numetė aviacinę bombą.

 

„Dalis rusų pasirodė stebėtinai ištvermingi – ir sugebėjo prisiglausti viename iš namų. Tačiau mus remianti Ukrainos aviacija pribaigė išgyvenusius. Tiesiai į taikinį“, – rašoma brigados pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(3)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: