Solovjovui viskas. „Panašus likimas laukia ir tulžingos Margo“  ()

Solovjovas jau prisikalbėjo.



© Телеканал ICTV (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=J3kBCKU9iFA

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-02 Solovjovui viskas. „Panašus likimas laukia ir tulžingos Margo“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjo dveji metai ir šimtas dvidešimt aštuonios karo dienos. Kažkodėl naujausi ISW žemėlapiai dar nepaskelbti, todėl nėra ką komentuoti. Tačiau yra pagrindo manyti, kad per pastarąsias 24 valandas fronte nebuvo jokių reikšmingų pokyčių.

Rusai vėl metė KAB į Charkivą. Ir vėl žudė civilius gyventojus. Šiuo atžvilgiu niekas nesikeičia. Nebeturiu jėgų komentuoti viso šito beprasmiško barbarizmo ir sadizmo. Reikia turėti tikrai jėzuitišką logiką (pagal Solovjovo ir Simonian dvasią), kad galėtum pateisinti visus šiuos sprogdinimus.

Solovjovas jau prisikalbėjo, kad Odesą, Mikolajivą, Charkivą ir Kyjivą reikia sulyginti su žeme. Liežuvis be kaulo, kalba visokį mėšlą, šlykštu klausytis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Alkotesteriai, nardymo įranga, Bluetooth garso siųstuvai-imtuvai, įspūdingi tikrikliai, įrankiai ir kt.
2447 8

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

2) „DIDEEP“ - nardymo rinkinys

3) „VIOLEWORKS“ - 3000W galios akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

4) „A20“ - portabilus, įkraunamas, bekontaktis alkotesteris

5) „BlitzWolf BW-BL2“ - Bluetooth garso siųstuvas-imtuvas

6) Įspūdingų galimybių ir kainos tikrikliai

Išsamiau

Man jo gaila, toks užsižaidęs berniukas, kuris jau suprato, kad jam nebus atleista ir jo dabartinė egzistencija šiame pasaulyje tęsis lygiai tiek, kiek jame egzistuos Putinas.

Būdamas vienuolika metų jaunesnis už Putiną, Solovjovas supranta, kad net jei Putinas mirtų natūralia mirtimi, jis asmeniškai taip lengvai nemirs.

Kuolas, kulka ar nuodai? Arba gerieji ukrainiečiai jį pasodins ant kuolo (Muammar al-Gaddafi), arba jis paleis sau kulką (Adolfas Hitleris) arba nuodų ampulė (Joseph Goebbelsas). Su dar didesne garantija panašus likimas laukia ir tulžingos Margo, gimusios 1980 m.

Ką tsakote? Solovjovas ir Simonian turi būti išduoti? Su dideliu malonumu! Pasodinkite juos ant ko tik norite. Galite tai padaryti be vazelino. Taip, ir štai mūsų sąrašas jums: Timčenka, Kovalčiukas, taip, abu broliai... Panaikinkite sankcijas. Ar viskas teisingai? Jokios apgaulės? Na, tada kaip sutarėme: šie du yra jūsų. Taip, jau antrankiais. Imkit.

 

Jei jums reikia dar ko nors, susisiekite su mumis. Kadangi mums viskas klostosi taip gerai, džiaugiamės galėdami tai padaryti! Ar mes žvėrys kokie? Ir dar, nepamirškite spaudos konferencijoje pasakyti, kad Rusijos pusė konstruktyviai bendradarbiauja.

Su ironija savo „Telegram“ kanale rašo Alfredas Kochas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(3)
(95)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: