Netikėti įvykiai prie Kreminos. Ukraina triumfuoja  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaisvino teritoriją prie Kreminos.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=821589420154138&set=pcb.821589510154129

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos atkovojo prarastas pozicijas netoli Kreminos Luhansko srityje. Tačiau šios gyvenvietės teritorijoje pavyko išsiveržti ir okupantams.

Tai liepos 1 d. pranešė Karo studijų instituto (ISW) analitikai.

„Ukrainos pajėgos neseniai atgavo prarastas pozicijas prie Kreminos“, – rašoma ISW ataskaitoje.

Okupantams pavyko išsiveržti į priekį netoli Kreminos per kovas ​​palei Kupjansko-Svatovo-Kreminos liniją liepos 1 d. Remiantis liepos 1 d. geografinės vietos nustatymo medžiaga, priešui sekėsi Makijivkos rytuose. Nors, remiantis birželio 30 ir liepos 1 d. medžiaga, Ukrainos gynybos pajėgos atgavo prarastas pozicijas miškingoje vietovėje į pietus nuo Kreminos ir į rytus nuo Ternų Donbase.

Fantastiška dovana! Delninė žaidimų konsolė - tūkstančiai žaidimų, talpi baterija, didelis ekranas. Ribotas kiekis („Powkiddy RGB20S“)
1487 1

Puiki kaina!

Ribotas kiekis

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Birželio 30 d. Rusijos kariai pažymėjo, kad Ukrainos kariuomenė pajudėjo maždaug 800 metrų prie Ternų ir kilometrą Serebriansko girios teritorijoje.

Rusijos gynybos ministerija liepos 1 dieną pažymėjo, kad rusai tariamai užėmė Stepovo Novoselivką, tačiau karo tinklaraštininkai neigė visišką gyvenvietės kontrolę.

„Dabartinės ISW reljefo vertinimo kontrolės priemonės identifikuoja Rusijos pajėgas maždaug 1,1 kilometro nuo Stepovo Novoselivkos artimiausioje vietoje, o ISW dar nepastebėjo vizualinių įrodymų, kad Rusijos kariai būtų šalia ar apgyvendintoje vietovėje“, – pažymėjo analitikai.

 

Rusijos karo korespondentas taip pat tvirtino, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos tariamai užėmė pusę Stelmachivkos, tačiau ISW turi tik vizualinį patvirtinimą, kad okupantai šiek tiek įėjo į rytinį šios gyvenvietės pakraštį.

Analitikai teigia, kad birželio 30 ir liepos 1 dienomis kovos tęsėsi prie Sinkivkos, Berestovės, Stepovo Novoselivkos, Stelmachivkos, Peschanų, Hrekivkos, Nevskės, Makijivkos, netoli Torskės ir Ternų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(2)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: