„Jie jau pasiekė frontą.“ Atvyko įspūdinga Ukrainos ginkluotė (Foto)  (0)

Apie 40 kg sveriantis prietaisas gali sukurti kryptinę arba kupolinę apsaugą daugiakryptėmis antenomis daugiau nei 200 metrų spinduliu, o dėl aktyvių aušinimo sistemų gali veikti iki 12 valandų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atvyko įspūdinga Ukrainos ginkluotė. Ukrainos radioelektroninių karo sistemų gamintojas „Kvertus“ Ukrainos šarvuočiuose įdiegs atsakomąsias priemones prieš dronus.

Apie tai „Kvertus“ atstovai pranešė savo interneto puslapyje.

„Kvertus“ pasirašė atitinkamą sutartį su „Ukrainos šarvuočių“ („Українська бронетехніка“) atstovais, kuri numato „Kraken“ EW sistemų integravimą ir montavimą specializuotuose „Novator“ šarvuočiuose.

Fantastiškos kainos ir kokybės išmanusis laikrodis su Bluetooth skambučiais, dideliu AMOLED ekranu, SpO2 bei širdies ritmo matavimu ir IP68 (Video, „DM50“)
2058 1

Labai geras kainos ir kokybės santykis

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Nuo šiol įmonė ant savo gamybos šarvuočių montuos „Kvertus“ gamybos EW sistemas. Dėl to šarvuočių ekipažai bus geriau apsaugoti nuo FPV dronų atakų, ir galės nuosekliau bei efektyviau atlikti kovines užduotis“, – pažymėjo „Kvertus“.

 

Šis prietaisas skirtas kovoti su FPV dronais trijose radijo dažnių juostose. Jis veikia trijose dažnių juostose, apimančiose 700–1050 MHz, ir turi šešis atitinkamus radijo trukdžių kanalus – po du kiekvienoje juostoje. Tai yra dažniai, kuriais valdoma dauguma FPV dronų.

Apie 40 kg sveriantis prietaisas gali sukurti kryptinę arba kupolinę apsaugą daugiakryptėmis antenomis daugiau nei 200 metrų spinduliu, o dėl aktyvių aušinimo sistemų gali veikti iki 12 valandų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(5)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)

Susijusios žymos: