„Aktyvioji fronto linija padidėjo.“ Ką skelbia Syrskis  ()

Ukrainos generolas aplankė fronto liniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu Ukrainoje padidėjo aktyvioji fronto linija. Tuo pat metu mažėja kovų intensyvumas.

Tai socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Oleksandras Syrskis, praneša portalas „Antikor“.

Generolas pasakojo, kad savaitę praleido rytiniame fronte. Ten jis aplankė beveik visas brigadas, kovojančias Pokrovsko, Kurachovo, Vremevsko, Torecko, Kramatorsko kryptimis, taip pat Vovčanske ir Charkive.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
3340 3

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Visur tęsiasi įvairaus intensyvumo sunkios kovos. Palyginti su ankstesne kelione prieš dvi savaites, buvo papildyta Torecko kryptis“, – pažymėjo O. Syrskis.

Pasak jo, padėtis Pokrovsko kryptimi išlieka sudėtinga. Rusai pakeitė smogiamuosius dalinius, kurių šturmo būriai prarado kovinį veiksmingumą, ir atnaujino bandymus vykdyti puolimą.

 

O. Syrskis pabrėžė, kad šiai krypčiai reikia skirti nuolatinį dėmesį, taip pat aprūpinti ją papildomais pabūklais ir ugnies priemonėmis.

„Kitomis kryptimis kovos intensyvumas sumažėjo, o aktyvioji fronto linija padidėjo“, – pridūrė vyriausiasis vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(2)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: