Dar viena dovana Putinui. Vengrai smogia galingai (Foto)  ()

Sunku Orbaną pavadinti prorusišku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas atvyko į Kyjivą susitikti su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu. Tai pirmasis politiko vizitas į Ukrainą prasidėjus plataus masto karui.

Orbanas išlieka beveik vienintelis ES valstybės narės lyderis, palaikantis santykius su Maskva. Budapeštas nuolat blokuoja pagalbą Ukrainai ir įšaldo antirusiškas sankcijas, kurias Rusijos propaganda interpretuoja kaip prorusišką poziciją.

Tačiau sunku Orbaną pavadinti prorusišku. Nepaisant visų protestų, galiausiai Vengrija visada sutinka dėl antirusiškų sankcijų ir pagalbos Ukrainai, mainais gaudama sau tam tikras premijas. Kalbant apie santykius su Kyjivu, yra prieštaravimų dėl Užkarpatės. Vengrija mano, kad Ukraina pažeidžia etninių vengrų teises.

Fantastiškos kainos ir kokybės išmanusis laikrodis su Bluetooth skambučiais, dideliu AMOLED ekranu, SpO2 bei širdies ritmo matavimu ir IP68 (Video, „DM50“)
2058 1

Labai geras kainos ir kokybės santykis

Ribotas kiekis

Išsamiau

Susitikime su Zelenskiu jis pasiūlė nutraukti ugnį, kad būtų galima pradėti derybas su Maskva. Kremlius pareiškė nesitikėjęs Orbano kelionės į Kyjivą.

Mielas draugas Viktoras pasirodė esąs dar vienas partneris, nepateisinęs Putino lūkesčių ir susėdęs prie vieno stalo su „neteisėtu“ (Maskvos nuomone) Zelenskiu. Serbija neseniai įsmeigė tą patį peilį į nugarą, tiekdama ginklus Ukrainai per trečiąsias šalis. Kinijos partneriai, į kuriuos Rusija dėjo ypač daug vilčių, taip pat ne itin nori bendradarbiauti su Maskva.

 

Apskritai, kad ir kiek gerų permainų sau tikėtųsi V. Putinas dėl tų , kurie turi nesutarimų su Europos Sąjunga ir JAV, vis tiek paaiškėja, kad niekas neskuba bendradarbiauti su kruvinu diktatoriumi. Kremlius gali tik miglotai reaguoti kriu-kriu stiliumi ir tikėtis, kad bent Lukašenka nenusisuks.

Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „Oida zaberite goidu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(7)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: