„Dirba trimis pamainomis karinėse gamyklose ir gauna didžiulius atlyginimus“  (3)

Vis dažniau pasigirsta kalbos apie karo Ukrainoje pabaigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remdamasis informacija, kurią ukrainiečių žurnalistas Dmitrijus Gordonas turi iš įvairių šaltinių – Ukrainos ir Vakarų šalių žvalgybos bendruomenių, politikų, užsienio reikalų ministrų, gynybos ministrų, buvusių NATO kariuomenių Europoje vadovų, t. y. žmonių, kurie turi apie ką galvoti, – daro prielaidą, kad karas baigsis šiais metais. Ką prezidentas V. Zelenskis neseniai patvirtino dviem savo pareiškimais. Esmė ta, kad keturiose pusėse susikaupė didžiulis nuovargis, savo „Youtube“ kanale kalbėjo D. Gordonas.

Pirmoji pusė yra Ukraina. Nėra abejonių, kad šalis pavargo nuo karo.

Antroji pusė yra susivieniję Vakarai. Jie Ukrainai duoda, ką gali, o mainais už tai sulaukia ne itin liaupsinančių savo rinkėjų vertinimų. Be to, Vakarai Ukrainai išleidžia milžiniškas pinigų sumas, kurias galėtų skirti sau. Tai reiškia, kad šis karas ir nesibaigiantis sprendimų priėmimas išsekina Vakarus.

[EU+Kuponai] Premjera, kokios dar nebuvo! Portabilus TV ir garso kolonėlė viename. Nustebsite sužinoję, ką sugeba šis daikčiukas + monstrinės energijos stotelės
2930 2

Premjeros pasiūlymas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Monster VMay“ - portabilus TV ir garso kolonėlė viename

2) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

3) „Blackview Oscal PowerMax 3600“ - mobili energijos stotelė, 3600W, 3600Wh, LiFePO4

Išsamiau

Trečioji šalis yra Kinija. Ji yra aktyvi veikėja, kuri labai užmaskuotai padeda Rusijai, nors ir kenčia nuo antrinių Vakarų sankcijų. Koks yra Kinijos tikslas? Kad Vakarai ir Rusija išsekintų viena kitą. Ar Kinijai reikia stiprių Vakarų? Tikrai ne! Kinijai reikia stiprios Rusijos? Žinoma ne, rašo D. Gordonas.

Ketvirtoji pusė yra Rusija. Ar Rusija pavargusi? Žinoma, kad yra. Ekonomika trūkinėja, bet atrodo, kad ji auga dėl to, kad karinio pramoninio komplekso darbuotojai dirba trimis pamainomis karinėse gamyklose ir gauna didžiulius atlyginimus. Tačiau katastrofiškai trūksta žmonių. Jau nekalbant apie tai, kad kas mėnesį reikia papildyti kariuomenę 30 000 žmonių. Jie iki kraštutinumo išpūtė mokėjimus. Sankt Peterburge už ėjimą į karą iš viso moka pusantro milijono rublių, nes žmonės nenori eiti net už pinigus: grįžta vis daugiau karstų ir neįgaliųjų.

 

„Keturios pusės priėjo prie tokios padėties, kurią galima apibūdinti dviem žodžiais: „visuotinis nuovargis“. Ir prasideda kompromiso paieškos. Todėl Volodymyras Zelenskis nedviprasmiškai pareiškė, kad mes norime taikos su Rusija, patvirtindamas mano žodžius. Karas baigsis šiais metais“, – užbaigia D. Gordonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(23)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: