Tai Ukrainos pergalės planas. „Trys esminės taisyklės“  ()

Buvo išsakytos trys pagrindines karo Ukrainoje taisyklės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mychailo Podoliakas atkreipė dėmesį į svarbų Ukrainos santykių su sąjungininkais aspektą: „Diskusija Europos Sąjungoje nėra blogas dalykas, nes, mano nuomone, 90 proc., išskyrus dvi šalis, kurios turi savo poziciją, Slovakiją ir Vengriją, visos kitos šalys puikiai supranta tris pagrindines šio karo taisykles. Pirmoji – Rusija nėra pasirengusi jokiems politiniams susitarimams, kurių paskui bus ilgai laikomasi.“

M. Podoliako interviu su Jevgenijumi Kiseliovu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos prezidento administracijos vadovo patarėjas išvardijo svarbias Ukrainos pergalės plano sudedamąsias dalis:Antra: Rusija nepasirengusi tai suvokti, nes dabartinis Rusijos politinis elitas nepajėgus suprasti, kas bus rytoj, kaip bus kuriami santykiai su Europa: jis yra euforijos dėl agresijos būsenoje. Daugybė kompleksų, kurie ilgą laiką buvo slepiami, dabar išryškėjo, ir Rusijos elitas bando juos realizuoti. Kol nesulauks smūgio ir teisinių bausmių, jis nenusiramins, arba kol nepasieks savo tikslų, kurie vadinami dominavimu Rytų Europoje ir visoje platesnėje Europoje, jis taip pat nenusiramins. Tai puikiai supranta Europos elitas.“

[EU+Kuponai] Tik nuo 7,48€! Puikūs žibintuvėliai, trimeriai, 8in1 šakotuvai, multimetrai, gruzdintuvės, 4in1 rinkinukai automobiliui ir kt. (Video)
2679 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ANENG A3006/Pro“ - multimetras

2) „Ultenic K10-E“ - karšto oro gruzdintuvė

3) „BlitzWolf BW-TH16“ - 8in1 šakotuvas (hubas)

4) „VIOLEWORKS“ - 1000W trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

5) „Astrolux E1“ - mini žibintuvėliai

6) „POPDEER PD-E Pro“ - 4in1 daugiafunkcis rinkinukas automobiliui

Išsamiau

 

Galiausiai, trečia, žinoma, visi pritaria šiai pozicijai, kad būtina prisotinti Ukrainą tam tikrais ginklais. Kai tik Ukraina turės daugiau tolimojo nuotolio raketų ir tolimojo nuotolio artilerijos, kai tik bus panaikinti neformalūs apribojimai, nes pagal tarptautinę teisę jūs turite teisę smogti šaliai agresorei, kai tik šie apribojimai bus iš dalies panaikinti, tada matysime visiškai kitokią situaciją fronto linijoje ir taip toliau“, – pabrėžė polittechnologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(1)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: