[ŽT] Beprasmiai mopedai. Rusų bandymai prasiveržti pasmerkti žlugimui  ()

3-ios atskirosios šturmo brigados 1-ojo šturmo bataliono 3-iosios šturmo kuopos vadas šaukiniu „Procent“ pasakojo apie rusų naudojamą taktiką Charkivo srityje


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Charkivo fronto sektoriuje priešas iš visų jėgų stengiasi veržtis pirmyn. Jie visiškai negaili savo pėstininkų, per dieną gali vykdyti iki 10 šturmų. Bet jie buvo sunaikinti – nuostolių niekas neskaičiuoja. Nuolat dirba priešo artilerija. Jie iš pradžių naudojo daug technikos, bet galiausiai dėl efektyvaus mūsų dronų darbo, neleidusio jiems priartėti, jie pradėjo keisti taktiką“, – sakė karininkas šaukiniu „Procent“.

Jis teigia, kad rusai savo techniką, dengia „vištidėmis“ – improvizuota apsauga nuo mažųjų dronų. „Procent“ teigia, kad tokia apsauga iš tikrųjų pagerina rusų technikos išgyvenamumą ir verčia ukrainiečių dronų pilotus ieškoti skylių, veikti efektyviau. Tokia apsauga veikia ypač gerai, jei yra naudojama kartu su elektroninės karybos sistemomis. Tačiau rusai vis tiek stringa, krenta, patiria didžiulių nuostolių ir į puolimus veržiasi „mopedais“, kaip sakė „Procent“.

 

Jis pažymėjo, kad rusai motociklais gabena atsargas, amuniciją, bando pasiekti ukrainiečių apkasus. Jis pažymėjo, kad šis metodas nėra veiksmingas.

(16)
(0)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: