Eina sau, kokia naujiena! Viktoras Orbánas per vizitą Maskvoje šį tą suprato (Video)  ()

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbánas, geras Putino draugas, neseniai lankėsi Kyjive, kur susitiko su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu. Dabar jis nuvyko į Maskvą susitikti su savo draugu, kuriam išduotas Tarptautinio baudžiamojo teismo arešto orderis. Ir šį tą suprato.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Orbánas paragino Putiną ieškoti kelių į paliaubas, derybas, karo pabaigą. Vos nusileidęs Maskvoje Vengrijos premjeras paskelbė, kad tai yra taikos paieškų vizitas. Ir socialiniuose tinkluose buvo analitikų, kurie manė, kad jis gali ką nors pasiekti, net jei tik kaip tarpininkas.

Tačiau Putinas stovėdamas šalia Orbáno išvardino senas neįmanomas paliaubų sąlygas – Ukraina turi patraukti savo karius iš Zaporižios, Chersono, Luhansko ir Donecko regionų, kad Putinas bent jau sutiktų su ja derėtis. Savaime aišku, Ukrainai tai yra visiškai nepriimtina. Ukraina negali pasitraukti iš Ukrainos ir tada dėl kažko derėtis. Tuose regionuose gyvena Ukrainos žmonės. Rusija turi pasitraukti iš Ukrainos, kitų kelių net negali būti.

Fantastiškos kainos ir kokybės išmanusis laikrodis su Bluetooth skambučiais, dideliu AMOLED ekranu, SpO2 bei širdies ritmo matavimu ir IP68 (Video, „DM50“)
2045 1

Labai geras kainos ir kokybės santykis

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Ir Viktoras Orbánas pareiškė, kad po vizitų Kyjive ir Maskvoje šį tą suprato. Šį tą labai svarbaus ir jam naujo. Orbánas atskleidė – „Šią savaitę buvau Kyjive, dabar esu Maskvoje. Supratau, kad jų pozicijos yra labai skirtingos“.

 

Tam, kad suprastų, kad dvi kariaujančios šalys – puolanti Rusija ir besiginanti Ukraina – turi skirtingas pozicijas, Orbánas turėjo jas aplankyti. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(31)
(-23)

Komentarai ()