Nepadėjo jokia gynyba. Propaganda slepia tiesą. Rusijoje ugnis (Video)  ()

Atakos vietoje pakilo dūmų stulpas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tambove parako gamyklą dar kartą užpuolė atakos dronai.

Išpuolio vaizdo įrašą paskelbė Rusijos žiniasklaida.

Pareigūnų teigimu, du atakos dronai buvo nukreipti į miltelių parako gamyklą ir liepos 4-osios rytą buvo sėkmingai numušti oro gynybos sistemų.

Fantastiškos kainos ir kokybės išmanusis laikrodis su Bluetooth skambučiais, dideliu AMOLED ekranu, SpO2 bei širdies ritmo matavimu ir IP68 (Video, „DM50“)
2058 1

Labai geras kainos ir kokybės santykis

Ribotas kiekis

Išsamiau

Nepaisant oficialaus pareiškimo, vietos gyventojo paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip vienas iš dronų smogia į taikinį gamyklos teritorijoje.

Atakos vietoje pakilo dūmų stulpas ir greičiausiai kilo gaisras. Be to, vaizdo įraše girdimi šūviai. Šiuo metu informacija apie tai, kas tiksliai nukentėjo ir kokios yra smūgio pasekmės, nepranešama.

2024 metų birželio 20 dieną Tambovo parako gamyklos teritorijoje įvyko sprogimas, dėl kurio žuvo keturi žmonės.

 

Be to, 2024 metų pradžioje, sausio 19 dieną, gamykla jau buvo užpulta atakos drono. Tuomet gamyklos ataka nebuvo labai sėkminga, nes dronas nukrito į gamyklos teritoriją ir nepataikė į jokį taikinį.

Pažymėtina, kad nuo 2024 metų pradžios Ukraina pradėjo plėsti atakos bepiločių orlaivių diapazoną, skirtą smogti Rusijos kariniams objektams ir gynybos-pramoninio komplekso gamykloms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(0)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: