[ŽT] Didžiausia ataka. „Smogė svarbiausiai ekonomikos įmonei!!!“ Tai, ką daro Rusijos vadovybė, neįtikėtina  (1)

Rusijos vyriausybė priversta kreiptis į savo armiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos vyriausybė buvo priversta kreiptis į savo armiją po, jų teigimu, masiškiausios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dronų atakos prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklą.

Prokremliški ištekliai rašo, kad naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dronai smogė Novošachtinsko naftos perdirbimo gamyklos filialui Rostovo prie Dono mieste. Ir, anot Rusijos žiniasklaidos, tai buvo didžiausia ataka per visą vadinamosios „specialiosios karinės operacijos“ laiką, kaip pranešė Dialogue.UA.

[Vokietija+Kuponas] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą („Lixada“)
2378 1

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dronų atakos Rostove buvo apgadintos mažiausiai dvi naftos perdirbimo gamyklos. Kartu propagandistai atsisako pasakyti, kurios būtent. Tačiau medžiagoje pažymima, kad jų šaltinis iš Rusijos vyriausybės sakė: „Mes ne kartą kreipėmės į armiją, kad ji uždengtų visas Rusijos naftos perdirbimo gamyklas oro gynybos sistemomis. Bet galų gale matome, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė svarbiausiai ekonomikos įmonei!!! Kiek visa tai tęsis? Ar iki tol, kol visa naftos pramonė mums bus sumalta?“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(464)
(11)
(453)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: