„Jokių įsivaizduojamų „raudonųjų linijų“.“ Mušami visi rekordai. Rusija liepsnose (Žemėlapis)  ()

Ukraina smogė rekordinius smūgius Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo Strateginės komunikacijos valdyba paskelbė 10 rekordinių tolimojo nuotolio smūgių kariniams objektams Rusijoje per pastaruosius šešis mėnesius žemėlapį.

Jame pažymima, kad paleidimo vieta ir atstumas iki taikinių nurodyti sąlyginai.

Ginkluotųjų pajėgų Strateginės komunikacijos valdyba taip pat negali tvirtinti, kad už kiekvieno iš smūgių slypi Ukrainos gynybos pajėgos, o ne partizanai ar savo vyriausybe nepatenkinti rusai.

[EU+Kuponai] Specialūs pasiūlymai turintiems augintinių ir namų švarai! Neregėta automatizuota kačių kraiko dėžė su APP, 11in1 priežiūros rinkinys ir galingi robotai siurbliai (Video)
2647 4

Specialūs pasiūlymai

Nuolaidų kuponai

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

1) „Furbulous FB001“ - automatizuota kačių kraiko dėžė su APP

2) „JIGOO P300“ - augintinių 11in1 priežiūros rinkinys

3) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

4) „Ultenic MC1“ - 5000Pa, su automatine atliekų dėžute, save išsiplauna ir kt.

Išsamiau

„Pabrėžiame, kad dešimtys giluminių smūgių buvo sistemingai vykdomi daugiau nei pusmetį naudojant Ukrainos ginkluotę. Taigi, Vakarų šalių ginklų naudojimas nepažeis jokių papildomų įsivaizduojamų „raudonųjų linijų“, – teigė ginkluotųjų pajėgų Strateginės komunikacijos valdyba.

Palaipsniui didindamos Ukrainos karinio-pramoninio komplekso pajėgumus, Ukrainos gynybos pajėgos nuolat didina smūgių nuotolį ir veiksmingumą.

 

„Leidimas naudoti vakarietiškas ginklų sistemas išplės Ukrainos gynybos galimybes ir paspartins Rusijos ir Ukrainos karo pabaigą“, – teigė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Generalinio štabo Strateginės komunikacijos valdyba.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(1)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: