„Pervadinta.“ Įsakė Kremlius. Propagandistai „SKO“ vadins kitaip  ()

Kremliaus vadove taip pat rašoma, kad Ukraina, regis, visiškai save diskreditavo ir gali pažeisti bet kokius taikos susitarimus, kad „pasinaudotų paliaubomis militaristiniais tikslais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia nurodė Rusijos propagandinėms žiniasklaidos priemonėms ir žurnalistams vietoj termino „specialioji karinė operacija“ (SKO) vartoti terminą „Ukrainos konfliktas“. Apie tai rašo Rusijos leidinys „Meduza“.

„Meduza“ gavo Rusijos Federacijos prezidento administracijos parengtą vadovą, skirtą vyriausybiniams ir valstybiniams žiniasklaidos priemonėms.

„Dokumento autoriai patį karą vadina „Ukrainos konfliktu“. Prokremlinės žiniasklaidos darbuotojams rekomenduojama pabrėžti, kad „Rusija neatsisako dialogo“, bet „Ukraina ir Vakarai kalba ultimatumų kalba.“

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Beprotiškų kainų planšetės, atminties kortelės, išmanieji LED šviestuvai ir kt. (Video)
2887 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „POPDEER S500“ - 500W, 518,4Wh portabili energijos stotelė

2) „Drillpro“ - 21V suktukas, su baterijomis, įkrovikliu, antgaliais

3) „N-ONE NPad Y1“ planšetė - puikios kainos ir kokybės modelis

4) „BlitzWill BW-CLT1“ - masiškai perkamas išmanus LED šviestuvas

5) „Microdrive“ - 32-256GB atminties kortelės su adapteriu

Išsamiau

Propagandistams taip pat buvo patarta teigti, kad Rusijos taikos iniciatyva (išsakyta Putino, – red.) gali „per trumpiausią laiką užbaigti konfliktą Ukrainoje“.

„Rusijos siūlomas planas, atsižvelgiant į Kyijvo ir Vakarų pasirengimą, leis nedelsiant nutraukti karo veiksmus ir pradėti derybas. Kyjivas visiškai diskreditavo save ir gali lengvai išduoti bet kokius susitarimus. Ukraina gali panaudoti paliaubas militaristiniais tikslais – to leisti negalima“, – teigiama Kremliaus išplatintame dokumente.

 

Be to, toje pačioje „metodologijoje“ teigiama, kad Kremlius rekomenduoja įvardinti Šanchajaus bendradarbiavimo organizaciją (SCO) ir BRICS (tarptautinę organizaciją, kurią sudaro Brazilija, Rusija, Indija, Kinija, Pietų Afrika, Iranas, Egiptas, Etiopija ir Jungtiniai Arabų Emyratai) kaip „įtakingiausias organizacijas, kurios užgožė Vakarus“, o pačią Rusiją – kaip „svarbiausią daugiapolės pasaulio sistemos Eurazijoje architektę“.

Be to, propagandistai turėtų pabrėžti, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas „asmeniškai ir ryžtingai prisidėjo“ prie daugiapolio pasaulio santvarkos formavimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(48)
(-38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()