„TAI yra veiksmingiausias būdas sužlugdyti Putino pergalės planus.“ Ką skelbia ISW  ()

Jei Ukraina kapituliuotų, Putinas pašalins demokratiškai išrinktą Ukrainos vyriausybę ir pakeis ją prorusiška marionete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas vis labiau įsitikinęs, kad jam pavyks nugalėti Ukrainą kare, todėl geriausias būdas pakirsti šį pasitikėjimą yra Ukrainos pajėgų kontrpuolimas. Tai teigia Karo studijų institutas (ISW).

„Ukrainos kontrpuolimo operacijos, išlaisvinančios operaciniu požiūriu svarbią teritoriją, išlieka veiksmingiausiu būdu pakirsti Putino pasitikėjimą ir įsipareigojimą siekti pageidaujamo jo agresijos karo prieš Ukrainą rezultato“, – teigiama pranešime.

[EU+Kuponai] Mega rinkinukas! Monstrinis el. dviratis, automobilinis įkroviklis, PC pelės, išorinis SSD diskas, galvos žibintuvėliai su judesio davikliais, įrankiai ir kt.
4398 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Mini galvos žibintuvėliai su judesio davikliais

2) „VIOLEWORKS“ - 580Nm smūginis veržliasukis, su 2 baterijomis

3) 101W automobilinis įkroviklis su mini projektoriumi

4) „AJAZZ AJ159P“ - žaidimų pelė

5) „Lenovo Thinkplus US100“ - išorinis SSD diskas (512GB-1TB)

6) „DUOTTS F26“ - 750W*2, 20Ah „Samsung“ baterija, 26 colių stori ratai, APP ir kt.

Išsamiau

Analitikai aiškino, kad Rusijos prezidento bet kokių paliaubų atmetimas rodo, kad jis vis labiau įsitikinęs, kad Rusija gali pasiekti pergalę tęsdama lėtą veržimąsi į Ukrainą, nutraukdama Vakarų paramą Ukrainai ir laimėdama išsekinimo karą prieš Ukrainos pajėgas.

ISW taip pat pažymėjo, kad Putino pasitikėjimas Rusijos gebėjimu paskatinti Ukrainą kapituliuoti arba laimėti užsitęsusį išsekinimo karą yra pagrįstas vertinimu, kad Ukraina nesugebės vykdyti operatyviai prasmingų kontrpuolimo operacijų.

 

Be to, ISW priminė, kad Putinas jau seniai ragina „demilitarizuoti“ Ukrainą, o tai lems ukrainiečių nesugebėjimą atsispirti Rusijos agresijai.

„Putinas beveik neabejotinai pasinaudos Ukrainos kapituliacija, kad pasiektų kitą savo tikslą – panaikinti demokratiškai išrinktą Ukrainos vyriausybę ir pakeisti ją prorusiška vyriausybe bei jam patinkančia politine sistema“, – pabrėžė ISW.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(5)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()