„Svarbiausias klausimas.“ Kas nutiko už uždarų durų Maskvoje  ()

Pagrindinis nusistatymas nesikeičia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viktoras Orbanas atvyko į Maskvą pasikalbėti su Rusijos „caru“ Vladimiru Putinu. Pagrindinis jų susitikimo klausimas buvo karas Ukrainoje.

Apie tai praneša Rusijos propagandinė žiniasklaida, remdamasi Putino patarėjo Jurijaus Ušakovo pareiškimu.

Prorusiškos Vengrijos premjero vizitas buvo pirmasis Vakarų lyderio apsilankymas Rusijoje nuo 2022 m. balandžio mėn. Jų derybos iki šiol tęsiasi „už uždarų durų“, teigia Rusijos žiniasklaida.

Fantastiškos kainos ir kokybės išmanusis laikrodis su Bluetooth skambučiais, dideliu AMOLED ekranu, SpO2 bei širdies ritmo matavimu ir IP68 (Video, „DM50“)
2045 1

Labai geras kainos ir kokybės santykis

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tačiau Rusijos diktatoriaus patarėjas Jurijus Ušakovas atskleidė pagrindinę jų pokalbio temą. Visų pirma, anot jo, Orbanas neperdavė Putinui jokios žinios nuo Zelenskio.

„Ukrainos klausimas buvo vienas pagrindinių Putino ir Orbano pokalbiuose“, – teigė Ušakovas.

ES pabrėžė, kad Viktoro Orbano vizitas į Maskvą vyksta „išimtinai dvišalių Vengrijos ir Rusijos santykių rėmuose“. Pažymima, kad jis negavo jokio ES Tarybos mandato vykti į Maskvą.

 

Kartu Ukrainos užsienio reikalų ministerija pažymėjo, kad sprendimą dėl šios kelionės Vengrijos pusė priėmė be jokio susitarimo ar derinimo su Ukraina. Ministerija pabrėžė, kad principas „jokių susitarimų dėl Ukrainos be Ukrainos“ jokiu būdu nesikeičia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(25)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()