[ŽT] 225 tūkst. šovinių, 70 ginklų. Perversmas nepavyko  (1)

Pažymima, kad buvo konfiskuota 200 policijos uniformų komplektų, 38 neperšaunamos liemenės, du bepiločiai orlaiviai, racijos, savadarbiai sprogmenys, ekstremistinė literatūra ir kiti daiktai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš įtariamųjų, rengusių perversmą Kirgizijoje, paimta 70 ginklų ir 255 000 kulkų, pranešė Kirgizijos Valstybinio nacionalinio saugumo komiteto spaudos tarnyba.

„Atliekant kratas gyvenamosiose patalpose ir transporto priemonėse, kuriomis naudojosi destruktyvios grupuotės, planavusios valdžią perimti jėga, organizuodamos masines riaušes ir destabilizuodamos socialinę-politinę situaciją šalyje, buvo 70 ginklų ir 255 000 vienetų kulkų“, – pranešė agentūra „RIA Novosti“.

Su kuponais fantastiškos pompos, 30W 20000mAh išorinės baterijos ir „Honor Watch GS3“ išmanieji laikrodžiai (Video)
2914 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš Kinijos/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ATJ-8666“ - puikios pompos

2) „Baseus Adaman PPADM30“ - 30W 20000mAh išorinė baterija

3) „Honor Watch GS3“ - išmanusis laikrodis, globali versija

Išsamiau

Pažymima, kad buvo konfiskuota 200 policijos uniformų komplektų, 38 neperšaunamos liemenės, du bepiločiai orlaiviai, racijos, savadarbiai sprogmenys, ekstremistinė literatūra ir kiti daiktai.

 

Be to, kratos metu buvo rasti ne vieno piliečio asmens dokumentai, tarp jų – parlamentaro Jogorku Kenešo karinė asmens tapatybės kortelė, teigiama pranešime.

Valstybinio nacionalinio saugumo komiteto spaudos tarnyba paskelbė, kad buvo sulaikyta penkių asmenų grupė, planavusi perversmą Kirgizijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(2)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: