[ŽT] „Oficialiai patvirtinta. Dabar tai pasakysiu ir jūsų laidoje“ (Video)  ()

Rusijos perspektyvas artimiausioje ateityje yra niūrios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ivanas Jakovina apibūdino niūrias Rusijos perspektyvas artimiausioje ateityje: „Infliacija Rusijos Federacijoje įgauna katastrofišką mastą. Tai sakiau anksčiau, bet dabar jau oficialiai patvirtinta informacija, kad liepos mėnesį Rusijos centrinis bankas pakels bazinę palūkanų normą nuo dabartinių 16 % iki 18 %. Tai reikš Rusijos nekarinės ekonomikos mirtį. Kinija taiko vis daugiau apribojimų technologijų ir sudėtingos įrangos importui. Rusija liks technologiškai atsilikusi, neišsivysčiusi, su didžiule infliacija, joje bus mažai žmonių ir jai pritrūks pinigų tęsti karą“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Beprotiškų kainų planšetės, atminties kortelės, išmanieji LED šviestuvai ir kt. (Video)
2938 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „POPDEER S500“ - 500W, 518,4Wh portabili energijos stotelė

2) „Drillpro“ - 21V suktukas, su baterijomis, įkrovikliu, antgaliais

3) „N-ONE NPad Y1“ planšetė - puikios kainos ir kokybės modelis

4) „BlitzWill BW-CLT1“ - masiškai perkamas išmanus LED šviestuvas

5) „Microdrive“ - 32-256GB atminties kortelės su adapteriu

Išsamiau

Ivano Jakovinos interviu galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Politikos apžvalgininkas pateikė prognozes, kada baigsis karas: „Jei atvirai, pasakysiu, kad aš jau vieną kartą surizikavau ir paskelbiau tokią prognozę, o dabar tai pasakysiu ir jūsų laidoje: aš visiškai įsitikinęs, kad 2025 metais dėl Rusijos išteklių trūkumo Ukraina laimės šį karą“.

 

Tada Ivanas Jakovina papasakojo, kaip įsivaizduoja Ukrainos pergalę: „Manau, kad tai bus kažkaip susiję su Krymo išlaisvinimu, greičiausiai su amerikiečių lėktuvų pagalba. Virš Krymo bus nustatyta neskraidymo zona, rusų kariniai objektai bus likviduoti tiesiog smūgiais iš oro. Galbūt po to Krymas bus išlaisvintas (manau, kad Krymas bus demilitarizuotas, kaip norėjo Putinas).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(4)
(84)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: