„Pasirodys per artimiausias dienas.“ Smūgis Rusijai. Į Ukrainą netikėtai siunčia daugybę „Leopard 2A4“ (Video)  (1)

Jie tai padarė per rekordiškai trumpą laiką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-23 „Pasirodys per artimiausias dienas.“ Smūgis Rusijai. Į Ukrainą netikėtai siunčia daugybę „Leopard 2A4“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašoma „Infodefensa“ svetainėje, Ispanijos tankų „Leopard 2A4“ modernizavimo darbai vyksta labai gerai. Kai kurie tankai jau paruošti išsiųsti į frontą, o kiti turi būti paruošti vėliausiai po kelių mėnesių.

Tai 19 tankų „Leopard 2A4“, kuriuos Ispanijos valdžia pažadėjo Ukrainai prieš kelias savaites. Kiekvienas iš jų turėjo atlikti patikrinimą ir būtiną remontą „Santa Bárbara Sistemas“ ginklų gamykloje.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 31€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
2164

Nuostabiai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

„Infodefensa“ pabrėžia, kad ispanai įvykdė savo įsipareigojimus ir jau spėjo paruošti pirmąją 10 „Leopard 2A4“ partiją. Jie tai padarė per rekordiškai trumpą laiką – vos tris mėnesius. Viskas rodo, kad šių tankų pristatymas į Ukrainą bus organizuojamas „per kelias artimiausias dienas“.

 

Geros naujienos ukrainiečiams tuo nesibaigia. Laikraščio „El Heraldo“ žurnalistai atskleidė, kad su likusiais devyniais „Leopard 2A4“ darbai jau pradėti ir, spėjama, truks ne ilgiau nei iki šių metų rugsėjo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(173)
(10)
(163)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: