[ŽT] Gims naujas aljansas? Ką susitarė Putinas ir Xi Jinpingas (Video)  (1)

Rusijos politikas Ilja Ponomariovas mano, kad Kremliaus diktatorius Putinas susitarė su Kinijos lyderiu Xi sukurti „anti-NATO“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot Iljos Ponomariovo, nėra pagrindo stebėtis tuo, kad Kremliaus vadovą Kazachstane asmeniškai nesutiko prezidentas, nes tame nėra nieko ypatingo. Nerimą turėtų kelti Putino ir Xi Jinpingo ketinimai sukurti savo karinį bloką, kuris taps realia grėsme visam civilizuotam pasauliui.

Iljos Ponomariovo interviu „Fabrika novin“ galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Lietuvoje neregėtų kainų skaitmeniniai osciloskopai + signalo generatoriai, „Xiaomi“ elektroninės liniuotės, trimeriai, siurbliai ir kt. (Video)
4005 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Hantek DSO2D15“ - skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius

2) „Ultenic D5“ - robotas dulkių siurblys

3) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su baterija ir įkrovikliu

4) „Xiaomi AtuMan Q2“ - elektroninė liniuotė

5) „OnePlus Buds Pro 2“ - TWS ausinės, prisidėjo Hans Zimmer

6) 42V 13000mAh trimerio rinkinys

Išsamiau

„Manau, kad turėtume nerimauti dėl to, kad Putinas ir Xi Jinpingas susitarė sukurti naują pasaulinį anti-NATO aljansą. Tai gali būti karinis-politinis globalių Pietų blokas kaip NATO, kuris yra globalios Šiaurės karinis-politinis blokas. Ir tai yra tai, ko iš tikrųjų reikia bijoti“, – kalbėjo Rusijos opozicionierius.

Tada Ilja Ponomarevas paaiškino, ką turėjo omenyje sakydamas aukščiau: „Šioje situacijoje Putinas atliks žmogaus, kuris atliks Pekinui visokias rizikingas užduotis, vaidmenį, tai yra, jis bus tas, kuris imsis aktyvios konfrontacijos, o kinai apsimes, kad jie yra stabilūs ir protingi žmonės, su kuriais visada galima normaliai pasikalbėti“.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(23)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)