„Šalių susitaikymas neįmanomas.“ Kasparovas apie karo pabaigą  (2)

Kasparovas nuspėja karo Ukrainoje baigties variantus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šachmatininkas Garis Kasparovas pareiškė, kad šis karas tarp Ukrainos ir Rusijos negali baigtis lygiosiomis, nes šalys nesusitars.

Garis Kasparovas paaiškino, kodėl karas Ukrainoje gali baigtis tik vienos iš dviejų kariaujančių pusių pergale: „Yra karų, kurie baigiasi lygiosiomis. Yra karų, kurie baigiasi sutarčių pasirašymu. Dauguma karų paprastai taip ir baigiasi, nes šalys įsitikina, kad jų tikslai nepasiekiami, ir randa kompromisą. Tačiau yra karų, kurie negali baigtis lygiosiomis, nes šalių tikslai yra diametraliai priešingi. Šiandieninis Rusijos ir Ukrainos karas priklauso antrajai kategorijai dėl paprastos priežasties – Rusijos diktatoriaus tikslas yra sunaikinti Ukrainos valstybingumą.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Beprotiškų kainų planšetės, atminties kortelės, išmanieji LED šviestuvai ir kt. (Video)
2938 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „POPDEER S500“ - 500W, 518,4Wh portabili energijos stotelė

2) „Drillpro“ - 21V suktukas, su baterijomis, įkrovikliu, antgaliais

3) „N-ONE NPad Y1“ planšetė - puikios kainos ir kokybės modelis

4) „BlitzWill BW-CLT1“ - masiškai perkamas išmanus LED šviestuvas

5) „Microdrive“ - 32-256GB atminties kortelės su adapteriu

Išsamiau

Gario Kasparovo interviu Ksenijai Larinai galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Rusijos opozicionierius įvardijo vienintelius galimus karo Ukrainoje pabaigos variantus: „Visiškai aišku, kad Ukraina išgyvens šį karą. Galimi du variantai: arba Ukraina pralaimi ir išnyksta iš politinio pasaulio žemėlapio, arba Ukraina turi laimėti, ir šiuo atveju tai reiškia Putino pralaimėjimą ir Putino kariuomenės pralaimėjimą. Kaip žinome iš Rusijos istorijos, tokie pralaimėjimai paprastai lemia režimo žlugimą.“

 

Kartu Garis Kasparovas pabrėžė, kad kadangi šalių susitaikymas neįmanomas, Ukrainos ir Rusijos nesantaika gali tęstis neribotą laiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(6)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: