Ukraina prašo Lietuvos ir Lenkijos. Kas vyksta  ()

Ukraina kreipėsi pagalbos į Lenkiją ir Lietuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininko pavaduotoja Olena Kondratiuk paprašė Lenkijos senato maršalės Małgorzatos Kidawa-Blonskos apsvarstyti galimybę apsaugoti Ukrainos vakarinius regionus nuo Rusijos raketų.

Susitikime Vilniuje taip pat dalyvavo Lietuvos Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen. Ukraina prašo Lenkijos ir Lietuvos uždaryti dangų, rašo Haqqin.az.

„Kalbėjome apie humanitarinę Ukrainos gynybą. Kalbėdama apie humanitarinę gynybą, pirmiausia turiu omenyje ukrainiečių teisės į gyvybę apsaugą. O tai yra miestų ir energetikos infrastruktūros gynyba nuo Rusijos raketinių atakų. Vėl, kaip ir prieš dvejus su puse metų, Ukraina prašo: „Uždarykite dangų! Suteikite mums galimybę gyventi!“, – susitikimo metu sakė Kondratiuk.

[EU+Kuponai] Mega rinkinukas! Monstrinis el. dviratis, automobilinis įkroviklis, PC pelės, išorinis SSD diskas, galvos žibintuvėliai su judesio davikliais, įrankiai ir kt.
4398 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Mini galvos žibintuvėliai su judesio davikliais

2) „VIOLEWORKS“ - 580Nm smūginis veržliasukis, su 2 baterijomis

3) 101W automobilinis įkroviklis su mini projektoriumi

4) „AJAZZ AJ159P“ - žaidimų pelė

5) „Lenovo Thinkplus US100“ - išorinis SSD diskas (512GB-1TB)

6) „DUOTTS F26“ - 750W*2, 20Ah „Samsung“ baterija, 26 colių stori ratai, APP ir kt.

Išsamiau

Pirmininko pavaduotoja pažymėjo, kad nuo visiškos invazijos pradžios rusai sunaikino arba smarkiai apgadino 70 proc. energetikos objektų ir 250 tūkst. gyvenamųjų namų.

 

Lenkijos ir Lietuvos atstovai pažadėjo padaryti viską, kas įmanoma, kad būtų išspręstas klausimas dėl dangaus apsaugos virš Ukrainos.

„Jei NATO nėra pasirengusi priimti Ukrainos į savo gretas karo įkarštyje, turime pareikalauti iš aljanso šalių pakankamai išteklių priešui sulaikyti ir nugalėti bei užtikrinti ukrainiečių teisę į gyvybę!“ – sakė Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininko pavaduotoja Olena Kondratiuk.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(23)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()