„Rusų laukia didelė staigmena.“ Į Ukrainą atvyksta ne vien tik F-16  ()

Ukraina labai laukia savo F-16 flotilės. Aišku, atvyks ne tik lėktuvai ir jiems skirti ginklai, bet ir papildomi dalykai, kurie rusams labai nepatiks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija be jokios abejonės bandys sunaikini ukrainiečių F-16 vos tik jie pasirodys. Jie jau žvalgo Ukrainos aerodromus, kad pastebėtų statybas ar kitokį pasiruošimą priimti šiuos naikintuvus. Šalia vaikų ligoninių F-16 bazės bus vieni prioritetinių Rusijos taikinių Ukrainoje.

Vienas iš jau pasitvirtinusių būdų apsaugoti techniką Ukrainoje yra aukštos kokybės maketai. Ukrainiečiai jau naudoja įvairius maketus, imituojančius tokius ginklus kaip HIMARS, M1A2 „Abrams“, „Patriot“, M777 ir kitas sistemas. Maketai gali būti pripučiami ar pagaminti iš statybinių medžiagų, bet svarbiausia tai, kad jie yra labai panašūs į originalus. Kai kurie maketai netgi turi veikiančius vidaus degimo variklius, kad atrodytų kaip naudojamos sistemos. Be to, ukrainiečiai lauke palieka ir senus ginklus, kurių nebeįmanoma grąžinti į tarnybą – jie irgi veikia kaip maketai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Daugybė SUP irklenčių, išmanieji laikrodžiai, siurbliai, pjūklai, akumuliatoriai, išskirtinės ausinės ir kt. (Video)
3542 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-15/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Proscenic P10 Ultra“ - belaidis dulkių siurblys

2) „VIOLEWORKS“ - 1200W galios akumuliatorinis pjūklas su baterijomis ir įkrovikliu

3) „BlitzWolf BW-AT4“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

4) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

5) „Borehole“ - puikios kainos endoskopas (5 arba 10 metrų ilgio)

6) „Cloudenergy CL24-100“ - 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

7) „BlitzWolf BW-BTS9“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

Išsamiau

Į Ukrainą atkeliauja ir pripučiami F-16 maketai. Ir jie atrodo labai tikroviškai:

 

Naikindami tokius netikrus ginklus rusai eikvoja savo tiksliausią amuniciją, žvalgybos išteklius. Be to, rusai niekada negali būti tikri, kiek ginklų ukrainiečiai tikrai turi, nes negali vesti tikslios sunaikintų sistemų statistikos. Jei atvirųjų šaltinių žvalgybos analitikų renkamus duomenis, pastebėsite, kad rusai dažnai dalijasi vaizdo įrašais, kuriuose sunaikinami maketai, o ne tikri ginklai.

F-16 maketų efektyvumas priklausys nuo daugybės faktorių. Kur jie bus išdėstyti? Kaip iš tikrųjų bus saugomi tikri F-16? Kiek naikintuvų maketų Ukraina gaus? Ukraina teigia, kad ruošiasi F-16 pasirodymui, bet bus labai įdomu pamatyti, kaip jiems seksis juos išsaugoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(114)
(7)
(107)

Komentarai ()