[ŽT] „Jis yra pagrindinis šiuolaikinės istorijos karo nusikaltėlis. Tai tauta, kuriai negalima atleisti“  ()

Ukrainos žurnalistė ir televizijos laidų vedėja Tetjana Danilenko turėjo savo dvejų metų sūnui paaiškinti, kodėl Kyjive krenta raketos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusai į mus šaudo“, Tetjana Danilenko paaiškino savo sūnui. Ji teigia, kad kitų paaiškinimų ir negali būti, nes liepos 8 dieną rusai tiksliai atakavo vaikų ligoninę, kur tuo metu vyko operacijos, vaikai buvo gydomi nuo vėžio ir kitų sunkių ligų.

„Putinas yra pagrindinis šiuolaikinės istorijos karo nusikaltėlis. Rusai yra tauta, kuriai negalima atleisti. Kol jis nebaigs kaip Kadafis ar Husseinas ir jo žmonės netaps nežmoniško, absurdiško, kvailo žiaurumo ir niekšybės pavyzdžiu, civilizuotas pasaulis neegzistuos“, sakė Ukrainos žurnalistė Danilenko.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Fantastiškos 1800W energijos stotelės, 100W laidai, SUP irklentės, multimetrai ir kampiniai šlifuokliai (Video)
3539 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „DaranEner NEO1500 Pro“ - 1800W, 1382,4Wh portabili energijos stotelė

2) „BlitzWolf BW-TC23“ - greitojo įkrovimo ir duomenų perdavimo laidas

3) „MUSTOOL C21“ - universalus multimetras 

4) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

5) „FunWater SUPFW04A“ - pripučia SUP irklentė

Išsamiau

Per liepos 8-osios rusų raketų atakas žuvo bent 38 žmonės. Aukų skaičius dar tikrai augs, nes iš sugriautų vaikų ligoninės pastatų dar traukiami kūnai. Be to, atakos metu vyko operacijos ir nutrūkus energijos tiekimui, išdužus langams ir viskam krentant ant žemės tų vaikų pagijimo šansai tikrai sumažėjo. Tuo tarpu rusai socialiniuose tinkluose švenčia šią ataką, o Rusijos valdžia neigia, kad ji įvyko, nors nepriklausomų įrodymų yra daugiau nei reikia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: