Jie ketina išsiųsti rusus į Šiaurės Korėją. Kas vyksta  ()

Net sunku patikėti, ką turi daryti Rusijos vaikai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento Vladimiro Putino vardu įkurtas „Pirmųjų judėjimas“ paskelbė moksleivių konkursą kelionei į vaikų stovyklą Šiaurės Korėjoje laimėti. Dalyviai turi parašyti esė viena iš trijų temų: „Kokį matau Rusijos vaidmenį naujame daugiapoliame pasaulyje?“, „Kodėl man būtų įdomu apsilankyti Šiaurės Korėjoje?“ ir „Ką norėčiau pasakyti vaikams iš Šiaurės Korėjos apie Rusiją?“ Dalyviai taip pat turi atsiųsti vaizdo įrašą, kuriame atsako į klausimą „Kodėl turėčiau laimėti konkursą?“

[EU+Kuponai] „Outdoor Oasis Sale“! Monstriniai 55km/h el. paspirtukai, el. dviračiai, energijos stotelės, SUP irklentės ir kt.
3074 4

„Outdoor Oasis Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „SolarPlay Q2501“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2160Wh, LiFePO4

2) „KUGOO G2 MAX“ - 1500W, 55km/h sulankstomas el. paspirtukas

3) „ONESPORT OT16-2“ - 250W, 48V 17Ah, 20 colių ratų sulansktomas el. dviratis

4) „FunWater SUPFR02D“ - 335 x 83 x 15 cm SUP irklentė

Išsamiau

„Pirmųjų judėjimas“, kuris yra savotiška Putino sovietinių pionierių versija, dar anksčiau skelbė, kad į Šiaurės Korėją siųs moksleivius. Švietimo tikslais, žinoma.

Stovykla, beje, rusams nėra nežinoma. Dar sovietų laikais į stovyklą rytinėje šalies pakrantėje buvo siunčiami rusų vaikai. Dabar jie prisimena, kad jau tada buvo varžomas jų judėjimas, jie žiūrėdavo keistus animacinius filmus apie JAV Baltųjų rūmų bombardavimą. Paskutiniai rusų vaikai ten buvo dar visai neseniai – prieš COVID-19 pandemiją. Jie teigia, kad stovykloje yra tokių pramogų kaip oro ritulio stalai ir kompiuteriniai žaidimai, o ir paprasti vandens atrakcionai ten yra.

 

Rusija ir Šiaurės Korėja vysto pabrėžtinai pozityvius santykius. Todėl neigiamų rusų vaikų atsiliepimų iš tos stovyklos nebus. Be to, jais tikriausiai iš tikrųjų bus gerai pasirūpinta, o tikrojo Šiaurės Korėjos žmonių gyvenimo jie ir nepamatys.

(5)
(17)
(-12)

Komentarai ()