[ŽT] Į frontą atvyks iš karto su įgula. Galingas žingsnis iš Japonijos. Kas keliauja į Ukrainą  ()

Ukrainai šios mašinos yra labai svarbios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Japonija Ukrainos gelbėtojams perdavė dar dvi „Nikken“ išminavimo mašinas, praneša Ukrainos Ukrainos valstybinė nepaprastųjų situacijų tarnyba. Jos vyks į Zaporižios ir Donecko sritis. Ukrainos vidaus reikalų ministras Ihoris Klymenko labai dėkojo Japonijai už tokią pagalbą, o Japonijos ambasadorius Ukrainoje Matsuda Kuninori išreiškė susižavėjimą išminuotojais, kurie nenuilstamai valo Ukrainos žemę nuo sprogstamųjų užtaisų.

[Vokietija+Kuponas] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą („Lixada“)
2378 1

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Ukraina šiuo metu yra labiausiai sprogmenimis užteršta šalis pasaulyje. Ten kur tai įmanoma, išminavimas vykdomas savaeigėmis mašinomis, nes jos dirba greitai ir saugiai. Ukrainos valstybinė nepaprastųjų situacijų tarnyba, kuri nėra vienintelė vykdanti išminavimo darbus, naudoja 42 išminavimo mašinas. Iki metų pabaigos Ukrana gaus dar 14 japoniškų išminavimo mašinų ir tada apie trečdalį tokių įrankių parko Ukrainoje sudarys būtent japoniška technika. Dar 8 išminavimo mašinos iš Japonijos į Ukrainą atvyks iki kitų metų balandžio.

 

Ihoris Klymenko pranešė, kad Ukrainos išminuotojai šiuo metu studijuoja Japonijoje, kur mokosi naudoti japonišką techniką. Ukrainoje jau statoma ir jai skirta remonto bazė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(103)
(5)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: