[ŽT] Visa griaunanti žinia. Fronte pasirodė 480 naujausių ginklų  ()

Ukraina pati plečia savo arsenalą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo 2024 m. pradžios Ukrainos gynybos ministerija kodifikavo ir patvirtino daugiau nei 60 įvairių rūšių amunicijos pavyzdžių. Tai – bepiločių orlaivių amunicija, minosvaidžių minos, artilerijos sviediniai, artimos kovos priemonės, šaulių ginklų šoviniai. Pažymima, kad visa tai yra Ukrainos gynybos pramonės produktai. Net 50 eilučių šiame sąrašo priklauso dronų amunicijai. Ir tai nestebina, nes nuo metų pradžios Ukrainos gynybos ministerija kodifikavo daugiau nei 70 naujų dronų.

[Vokietija!] Mažiausia kaina šiais metais. Beprotiška, ką sugeba naujausias išmanusis „Xiaomi“ klozeto dangtis („Smartmi Smart Toilet Seat 2“)
2854 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Nuostabus funkcionalumas

Išsamiau

Ukrainiečiai dronams kuria labai daug ir labai įvairios amunicijos. Dažniausiai numetamos bombos ar dronų-kamikadzių galvutės gaminamos iš kitų rūšių amunicijos, bet yra ir specialiai tam pagamintų užtaisų. Vieni užtaisai naikina karius, kiti – šarvuočius ir įtvirtinimus.

 

Bet ne visi nauji ukrainiečių dronai yra koviniai. Kai kurie koreguoja artilerijos ugnį, atlieka žvalgybą.

Iš viso per šešis šių metų mėnesius Ukrainos kariuomenėje buvo pradėta eksploatuoti beveik 480 naujų ginklų ir karinių mašinų.

(27)
(0)
(27)

Komentarai ()