Triuškinantis smūgis Rusijai. „Tai nepataisoma žala. Mes parengsime karinį atsaką.“  ()

„Mes parengsime pirmiausia karinį atsaką.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ambasadorius Vokietijoje Sergejus Nečajevas perspėjo Vokietijos vyriausybę dėl tolesnio Maskvos ir Berlyno santykių pablogėjimo, jei Jungtinės Valstijos, kaip skelbiama, ten dislokuos ilgojo nuotolio raketas.

„Reikia tikėtis, kad Vokietijos politinis elitas pagalvos iš naujo, ar toks destruktyvus ir pavojingas žingsnis, kuris neprisideda nei prie Vokietijos Federacinės Respublikos, nei prie viso Europos žemyno saugumo, yra protingas, – sakė S. Nečajevas. – Jau nekalbant apie nepataisomą žalą Vokietijos ir Rusijos santykiams.“

[Kuponai] Fantastiška dvigubo 2K objektyvo išmanioji kamera iš „Xiaomi“ ekosistemos, išmanusis durų skambutis ir „OnePlus Watch 2“ laikrodis
2507

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „IMILAB EC6 Dual 2K“ - dvigubo 2K objektyvo išmanioji kamera, globali versija

2) „Xiaomi Smart Doorbell 3S“ - išmanusis durų skambutis su kamera

3) „OnePlus Watch 2“ - išmanusis laikrodis, EU versija

Išsamiau

JAV ir Vokietijos vyriausybės trečiadienį paskelbė apie planus nuo 2026 metų Vokietijoje dislokuoti tolimojo nuotolio JAV ginklų sistemas, galinčias smogti Rusijos teritorijai. Tai būtų pirmas kartas nuo Šaltojo karo pabaigos, kai tokie JAV ginklai dislokuojami Vokietijoje.

S. Nečajevas teigė, kad šis žingsnis sukels dar didesnę įtampą, ginklavimosi varžybas ir nekontroliuojamos Rusijos bei NATO konfrontacijos, galinčios turėti nepataisomų pasekmių, pavojų.

 

Rusijos užsienio reikalų ministro pavaduotojas Sergejus Riabkovas ketvirtadienį Sankt Peterburge pareiškė, kad tokie ginklai keltų grėsmę Rusijos saugumui.

„Mes parengsime pirmiausia karinį atsaką į tai, nerodydami nervų ar emocijų“, – pareiškė jis nepateikdamas jokių detalių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ELTA
ELTA
(37)
(62)
(-25)
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

Komentarai ()