Itin slapta informacija. „Požeminiai gilūs angarai.“ Kas nutiko F-16  ()

Jie ir toliau ketina smogti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės generolas Mykola Malomužas sakė, kad F-16 pristatymo į Ukrainą galimybės ir laikas yra užšifruoti, kad Rusija nesužinotų jokių konkrečių detalių.

Jis priminė, kad yra nemažai politinių pareiškimų, jog F-16 bus. Tačiau šiuose pareiškimuose nenurodomi konkretūs terminai, juo labiau nenurodoma, kokiuose aerodromuose jie bus.

„Šiuo metu priešas turi senų aerodromų žemėlapius, į kuriuos nuolat pataiko. Jis mano, kad mes juose pakoregavome juostas, inžinerines sistemas ir F-16 skrydžių koordinavimą, todėl jis ir toliau nuolat smogs. Mes šį scenarijų žinome, alternatyvūs elementai buvo parengti. Tačiau F-16 pristatymo variantai, ypač laikas, yra užslaptinti“, – sakė jis „Espreso“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji laikrodžiai, automobilio žibintai, galingi PC, „Xiaomi“ ausinės, karaoke kolonėlės (Video)
2981 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-15/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GMKTEC NucBox M3“ - mini PC, 16GB RAM, 1TB SSD, Windows 11 Pro

2) „Ninkear N16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Windows 11

3) „BlitzWolf BW-AT5“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

4) „Xiaomi Redmi Buds 6 Vitality Edition“ - belaidės ausinės

5) „BlitzWolf BW-WA6“ - 80W karaoke kolonėlė

6) „SEALIGHT X3S H7“ - automobilių priekiniai LED žibintai

Išsamiau

Generolas pabrėžia, kad nemažai šalių, kurios Ukrainai perduoda F-16, kalba apie šių lėktuvų perdavimą per kelias savaites ar mėnesį.

„Rusija negali kasdien susekti visų formatų, ypač nežinodama logistikos, kaip ir kur bus pristatyti F-16, ar jie bus iš dalies išardyti, ar bus viso pavidalo, kur bus paslėpti, kad nekiltų grėsmė, jog į juos bus smogta raketomis. Galbūt tai bus gilūs angarai, kurie bus labai gerai saugomi“, – sakė Malomužas.

 

Jis įsitikinęs, kad Ukraina efektyviai vykdo priešo dezinformaciją.

„Jokių konkrečių datų ar nurodymų, kur bus F-16, nepateikiama. Labiausiai tikėtina, kad priešas negalės sužinoti jokių detalių,  kad neutralizuotų šių orlaivių perdavimą arba smogtų tuo metu, kai jie bus dislokuoti ar naudojami kovoje“, – pridūrė generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(4)
(128)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()