„Žinojau, kad taip nutiks.“ Tai vyksta atvirai ir be jokios gėdos. Ką daro Rusija  ()

Putino Rusija vis atviriau demonstruoja savo žvėriškumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino draugo televizijos kanalo propagandistas Andrejus Perla pareiškė, kad Rusija neturėtų kreipti dėmesį į civilius Ukrainoje ir gali toliau vykdyti raketų smūgius.

V. Putino agresoriai ir propagandistai vis labiau tiki „Ukrainos-priešo“ įvaizdžiu, ypač po liepos 8 d. įvykdytos masinės raketų atakos prieš Ukrainą ir smūgio „Ochmatdyt“ ligoninei. To buvo galima tikėtis, nes jei jie pripažins, kad minėtas įvaizdis yra visiškai sufabrikuotas, turės pripažinti ir masines rusų vykdomas žudynes, smurtą, naikinimą ir plėšikavimą. Vienas iš tokių putinistų yra politikos apžvalgininkas Andrejus Perla, kuris nuolat pasirodo Vladimiro Putino draugui oligarchui Konstantinui Malofejevui priklausančiame kanale „Cargrad“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji laikrodžiai, automobilio žibintai, galingi PC, „Xiaomi“ ausinės, karaoke kolonėlės (Video)
3028 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-15/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GMKTEC NucBox M3“ - mini PC, 16GB RAM, 1TB SSD, Windows 11 Pro

2) „Ninkear N16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Windows 11

3) „BlitzWolf BW-AT5“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

4) „Xiaomi Redmi Buds 6 Vitality Edition“ - belaidės ausinės

5) „BlitzWolf BW-WA6“ - 80W karaoke kolonėlė

6) „SEALIGHT X3S H7“ - automobilių priekiniai LED žibintai

Išsamiau

Šį aršų Kremliaus šalininką savo „Telegram“ kanale citavo ukrainieičų bepiločių orlaivių įgulos vadas jaunesnysis leitenantas Andrejus Otčenašas.

Fanatiškas žudikiškų okupantų rėmėjas Perla ragino „pripažinti, kad kitoje Dniepro pusėje nėra civilių gyventojų, ir paversti juos Gazos miestu“. Kitaip tariant, Perla ragino tęsti raketų smūgius į civilius taikinius Ukrainoje.

 

„Aš žinojau, kad taip nutiks. Žinojau, kad vieną dieną jie nustos drovėtis, nustos kalbėti nesąmones apie „brolišką tautą“, kuria patys netiki, ir pradės atvirai raginti vykdyti genocidą, panašiai kaip Trečiajame reiche jie atvirai ragino vykdyti žydų genocidą“, – apibendrino Otčenašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(26)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: