„Panašiau į sportą nei į karą.“ Ukrainos karys skelbia šokiruojančią žinią  ()

Kariškį šokiravo priešo armija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa yra tokia, sako kariškis Igoris Lucenko, kad rusai ir toliau masiškai kariauja prieš Ukrainą, o Rusijos visuomenė yra pasirengusi patirti ekonominių sunkumų. Viskas dėl to, sako kariškis, kad jie nuolat laimi artimas kovas.

„Manau, kad būtent jų pergalės artimose kovose įkvepia rusus. Tai panašiau į sportą nei į karą, bet tokia ir yra sporto esmė – parodyti tam tikras tautų jėgas standartizuotomis sąlygomis. Jie didžiuojasi tuo, kad artimuose mūšiuose neskaičiuoja aukų. Nes šiame sporte jie turi komandinę, o ne individualią įskaitą. Ir kai rusų komandos parodo norą žūti, o tai lemia kasdienį rezultatą, t. y. ukrainiečių pozicijų praradimą, tai juos įkvepia, įkvepia visą jų tautą“, – sakė I. Lucenko.

[Vokietija] Tik 43€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3275 5

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Pasak jo, artimas mūšis yra charakterių mūšis, tai didžiausias pagal mastą karo mūšis, žmonių mūšis, o ne technologijų/strategijos/taktikos. Tai mūšis, kuriame pramoninė dabartinio karo esmė atsitraukia, užleidžia vietą dvasiai, ir rusai tiki, kad šioje dvasinėje kovoje jie laimės.

 

„Todėl jie džiaugiasi šiuo karu ir apskritai yra juo patenkinti. Nepaisant to, kad Rusija šiais metais degraduoja, tačiau jaučia, kad kai kurios kitos šalys ir toliau tiesia jai ranką“, – sakė I. Lucenko.

Pasak jo, rusai, net jei ir neturės su kuo kariauti, vis tiek toliau šturmuos. Ir šturmuos tol, kol, pasak I. Lucenko, matys, kad gali laimėti šiuos artimus mūšius bet kokia kaina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(7)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: