„Padarysime koridorių Europos puolimui. Pirmiausia bus smūgis Estijai“ (Video)  (1)

Nukentės ne tik Padniestrė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taikos derybų tarp Ukrainos ir Rusijos Federacijos tema šiandien ne veltui įtraukta į darbotvarkę. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas mano, kad Vakarų partneriai, prisidengdami taikos susitarimais, bruka Ukrainai pasidavimo planą, nors iki šiol nieko nevertė. Jei darysime prielaidą, kad iki rudens Vakarai darys didesnį spaudimą Ukrainai ir nustos tiekti mums ginklus, tai turės skaudžių padarinių Europai.

Tokią nuomonę Romanas Svitanas išreiškė interviu su E. Kutnova, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Fabrika novin“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Akumuliatoriai, „Xiaomi“ kolonėlės, nuostabios IP kameros, USB atmintukai, ausinės ir kt.
3452 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-16/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „SUNHOOPOWER“ - 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

2) „Sanag B22S“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

3) „Xiaomi Redmi“ - Bluetooth kolonėlė

4) „Lenovo Thinkplus MU233“ - USB atmintukas (32-512GB)

5) „IMILAB C22“ - išmanioji IP kamera

6) „TOPSHAK TS-CH3“ - net 57 vnt. įrankių rinkinys

Išsamiau

Eksperto teigimu, jei karinė pagalba Ukrainai bus visiškai sustabdyta, siekiant priversti ukrainiečius sudaryti paliaubas su Rusija, tada Ukraina pradės trauktis ir gintis tik ten, kur leis menkos priemonės ir tikslai.

„Turėsime sukurti tam tikrą koridorių ir sulaikyti priešą, kur įmanoma, ir leisti jį į Europą ten, kur mes negalėsime jų sulaikyti. Pagrindinė rusų kryptis bus Padniestrė. Tai jiems geriausias pasirinkimas. Ten jie ir eis“, – prognozavo ekspertas.

 

Tačiau nukentės ne tik Padniestrė. Rusijos kariai taip pat gali judėti Estijos link. Ši šalis bus pirmoji, kuri bus atakuojama (ne Lietuva ir Latvija), nes ji yra prispausta prie Baltijos jūros, o karinės logikos požiūriu čia pirmiausia eis rusai, perspėjo Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(37)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: