[ŽT] Gyvas skydas. Ciniškas rusų poelgis su paprastais civiliais (Video)  ()

Viename Rusijos paplūdimių sraigtasparnis Ka-52 sukėlė smėlio audrą, kuri nušlavė žmonių daiktus. Šalia poilsio zonos yra karinis aerodromas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ir politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip karinis rusų sraigtasparnis tūpdamas varto žmonių skėčius, pripučiamus žaislus ir kitus daiktus. Kovalenko pažymi, kad šis juokingas Rusijos atakos sraigtasparnio Ka-52 vaizdo įrašas turi daug gilesnę prasmę, nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

[EU+Kuponai] „Outdoor Oasis Sale“! Monstriniai 55km/h el. paspirtukai, el. dviračiai, energijos stotelės, SUP irklentės ir kt.
3122 4

„Outdoor Oasis Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „SolarPlay Q2501“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2160Wh, LiFePO4

2) „KUGOO G2 MAX“ - 1500W, 55km/h sulankstomas el. paspirtukas

3) „ONESPORT OT16-2“ - 250W, 48V 17Ah, 20 colių ratų sulansktomas el. dviratis

4) „FunWater SUPFR02D“ - 335 x 83 x 15 cm SUP irklentė

Išsamiau

„Juokėmės, juokinga, bet... Jis tupia kariniame aerodrome Krasnodaro teritorijoje, visai prie paplūdimio. Bent jau kyla klausimas, kokia tikimybė, kad šiame aerodrome susidarys avarinė situacija, dėl ko žus civiliai. Atsižvelgiant į objekto artumą, tikimybė labai didelė...“ – pažymi Kovalenko.

 

Kaip pastebi ekspertas, Rusija kariauja su Ukraina ir yra didelė tikimybė, kad į šį aerodromą bus taikomasi. „Rusai, pagaliau supraskite, kad esate naudojami kaip žmogiškas skydas. Būkite toliau nuo karinių objektų“ – patarė Kovalenko.

(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: