„Netikra vėliava“. Dalyvaus Kinija. Ką Ukrainai ruošia Baltarusija (Foto, Video)  ()

Baltarusijos saugumo pajėgos planuoja „sėkmingai užkirsti kelią ginkluotoms provokacijoms“ pasienyje, o vėliau bandyti apkaltinti visą Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos teisėsaugos institucijos pasienyje su Ukraina rengia „netikros vėliavos“ provokacijas, siekdamos parodyti Kinijai savo saugumo agentūrų gebėjimą reaguoti į „netikėtas“ grėsmes. Apie tai rašo Nacionalinio pasipriešinimo centras.

„Jie planuoja griebtis provokacijų, kurias patys sėkmingai sužlugdys, norėdami parodyti savo galimybes kolegoms kinams“, – rašoma pranešime.

[Vokietija] Tik 43€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3198 5

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Nacionalinis pasipriešinimo centras patikslino, kad liepos 8–19 dienomis Baltarusijos teritorijoje vyksta pirmieji bendri Baltarusijos specialiųjų operacijų pajėgų ir Kinijos karinio personalo „antiteroristiniai“ mokymai.

 

Pratybų išvakarėse Baltarusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininko pavaduotojas Vladimiras Kuprianiukas paskelbė apie ginkluotų provokacijų grėsmę pasienio zonose „didėjant specialios paskirties daliniams, samdiniams ir įvairioms savanorių formuotėms“.

 

Pasak Nacionalinio pasipriešinimo centro, Baltarusijos saugumo pajėgos planuoja „sėkmingai užkirsti kelią ginkluotoms provokacijoms“ palei Ukrainos ir Baltarusijos sieną, o po to bandys apkaltinti visą Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(3)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()