Putinas priverstas trauktis... Du smūgiai iš karto. Vyksta neįtikėtini dalykai  ()

Indijos ministro pirmininko Narendros Modi vizitas į Maskvą iš esmės pakeitė Kremliaus poziciją kare prieš Ukrainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-14 Putinas priverstas trauktis... Du smūgiai iš karto. Vyksta neįtikėtini dalykai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 8-9 dienomis Indijos lyderis Narendra Modi lankėsi Maskvoje, kur vedė derybas su diktatoriumi Vladimiru Putinu. Dėl šio susitikimo Rusijos vadovas buvo priverstas pripažinti Ukrainos suverenitetą ir teritorinį vientisumą.

Į tai dėmesį atkreipė buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos narys, ultrapatriotas Viktoras Alksnis, skelbia Dialog.UA. Jį ypač domino bendras Modi ir Putino pareiškimas, priimtas po susitikimo.

Jame paminėta vadinamoji „specialioji karinė operacija“ ir teigiama, kad abi pusės pasisako už taikų karo sprendimą „pagal tarptautinę teisę remiantis JT Chartija“.

Pirmą kartą nuo vadinamosios „specialiosios karinės operacijos“ pradžios Putinas apeliavo į JT Chartiją, kurioje karinė invazija į kitas šalis, taip pat kišimasis į jų vidaus reikalus yra nepriimtina ir nusikalstama.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanūs langų-durų davikliai, SUP irklentės, baterijos su įkrovikliais, šakotuvai, telefonų laikikliai ir gertuvės
2493

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-16/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „SONOFF SNZB-04-ZB“ - išmanus belaidis durų-langų daviklis

2) „FunWater SUPFR02E“ - pripučia SUP irklentė

3) „Drillpro“ - 3000mAh 18V baterija su įkrovikliu

4) „BlitzWolf BW-NEW TH11“ - 5in1 daugiafunkcis šakotuvas

5) „Baseus BS-CM032“ - telefonų laikiklis

6) Du viename gertuvė su įmontuotu dulksnos purkštuvu

Išsamiau

Alksnis mano, kad Putino ir Modi susitikimas pažymėjo „esminį pokytį“ Kremliaus pozicijoje dėl karo prieš Ukrainą. Nei Kinija, nei Indija nesutiko paremti Putino ultimatumų ir jis yra priverstas „pasiduoti“.

„Prieš tai Putinas niekada nebuvo paskelbęs taikaus konflikto sprendimo, remdamasis tarptautine teise ir JT Chartija. Visada buvo kalbama apie paprastą pasirengimą deryboms. Be to, prezidentas iškėlė ultimatinius reikalavimus Ukrainai... Per savo vizitą Kinijoje 2024 m. gegužę jis bandė pasitelkti Pekino paramą šiuo klausimu. Tačiau Kinijos prezidentas Xi Jinpingas atsisakė... Modi smogė antrąjį smūgį“, – pažymėjo Alksnis.

 

Jis mano, kad Rusijos diktatorius jau susitaikė su pralaimėjimu kare prieš Ukrainą.

„Atrodo, kad Putinas, atsidūręs užsienio politinėje izoliacijoje, „specialiosios karinės operacijos“ aklavietėje (...), yra priverstas trauktis pirmą kartą per pustrečių metų... Tiesą sakant, tai yra netiesioginis Rusijos Federacijos pralaimėjimo Ukrainoje pripažinimas“, – skundėsi Rusijos ultrapatriotas.

Jis įsitikinęs, kad šiame kare Rusijos Federacija bus priversta kapituliuoti, o tai baigsis sunkia šalies vidaus krize.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(2)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: