„Po to, kai grąžino Ukrainai visus sraigtasparnius.“ Kas nutiko  ()

Tai buvo vertinama kaip didelis gestas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kroatija, po to, kai 2023 metais Ukrainai grąžino visus sraigtasparnius Mi-8, deda pastangas atstatyti ir gerokai modernizuoti savo parką. Vietos valdžia nusprendė įsigyti dar aštuonis „Black Hawk“ sraigtasparnius.

Informaciją apie Kroatijos planus įsigyti sraigtasparnius „Black Hawk“ pirmoji pranešė televizija N1. Sutartis su gamintoju – „Sikorsky Aircraft Corporation“, priklausančia JAV ginklų pramonės milžinei „Lockheed Martin“, buvo pasirašyta kaip užsienio karinių pardavimų programos dalis. Tai supaprastina JAV vyriausybės sutartis su užsienio vyriausybėmis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanūs langų-durų davikliai, SUP irklentės, baterijos su įkrovikliais, šakotuvai, telefonų laikikliai ir gertuvės
2461

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-16/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „SONOFF SNZB-04-ZB“ - išmanus belaidis durų-langų daviklis

2) „FunWater SUPFR02E“ - pripučia SUP irklentė

3) „Drillpro“ - 3000mAh 18V baterija su įkrovikliu

4) „BlitzWolf BW-NEW TH11“ - 5in1 daugiafunkcis šakotuvas

5) „Baseus BS-CM032“ - telefonų laikiklis

6) Du viename gertuvė su įmontuotu dulksnos purkštuvu

Išsamiau

Kaip atskleidė Kroatijos televizija, sutartis apima ne tik sraigtasparnius, bet ir atsargines dalis bei susijusią techninę pagalbą. Iš viso Kroatija nori turėti net 12 sraigtasparnių „Black Hawk“. Jie užpildys spragą, kurią paliko visi Ukrainai dovanoti sraigtasparniai Mi-8. Tai buvo vertinama kaip didelis gestas, kurį pakomentavo net JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(6)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()