Gali būti didelis smūgis Rusijos armijai. „Ateš“ skelbia sensaciją (Foto)  ()

Nurodė jos vietą žemėlapyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Partizanai aptiko informacijos apie gamyklą Tiumenėje, kurią uždarius Rusijos armija gali netekti galimybės suremontuoti iki 1000 vienetų technikos per mėnesį.

„Ateš“ partizanai atliko svarbaus Rusijos armijos objekto Tiumenėje žvalgybą – tai gamykla SIBMAŠ, kurios specializacija yra karinės įrangos „pagrindinių komponentų“, ypač minosvaidžių, haubicų ir priešlėktuvinių raketų sistemų, gamyba ir remontas.

„Ateš“ „Telegram“ kanalas paskelbė daugybę gamyklos vietų ir dirbtuvių nuotraukų ir nurodė jos vietą žemėlapyje. Partizanams pavyko nustatyti ir gamyklos silpnas vietas, informacija apie jas perduota Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

[Vokietija] Tik 43€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3275 5

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

„Ateš“ taip pat nurodė, kad Rusijos Federacija dėl sankcijų išnaudojo didelio tikslumo procesorių pasiūlą, todėl apie inercinių navigacijos sistemų tobulinimą negali būti nė kalbos. Dėl to jie bando atnaujinti valdymo ir navigacijos sistemas tiesiogiai SIBMASH gamykloje.

Leidinys akcentavo, kad jei nurodytą gamyklą pavyks sunaikinti ar bent jau sustabdyti veiklą, okupantai negalės kas mėnesį suremontuoti iki 1000 vienetų karinės technikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(3)
(103)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: