Syrskis priima sprendimą. Kas vyksta  ()

Kilo konfliktas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis atsakė į internete pasirodžiusią informaciją apie didelius personalo nuostolius dėl naujai paskirto Ukrainos kariuomenės 59-osios atskirosios motorizuotosios pėstininkų brigados vado.

„Siekdamas patikrinti situaciją 59-ojoje atskiroje motorizuotoje pėstininkų brigadoje, pavadintoje Jakovo Handziuko vardu ir išsiaiškinti pastarojo meto personalo nuostolių aplinkybes, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas priėmė sprendimą į padalinio atsakomybės sritį išsiųsti kompleksinę darbo grupę, kuriai vadovauja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Karinės teisėsaugos tarnybos viršininkas“, – teigiama generalinio štabo pranešime.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! 4K vaizdo registratoriai, akumuliatoriniai plaktukai, plovimo įranga, jump starteriai, atminties kortelės ir „Xiaomi“ ausinės (Video)
2200 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-10/31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „POPDEER PD-JA1“ - puikios kainos ir kokybės jump starteris

2) „iMars X23“ - automobilinis 4K vaizdo registratorius

3) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis plaktukas

4) „MUDIRO EW-S02“ - 400W aukšto slėgio plovimo įrenginys

5) „Microdrive“ - 32-256GB atminties kortelės su adapteriu

6) „Xiaomi Redmi Buds 5“ - belaidės ausinės

Išsamiau

Dieną prieš tai mechanizuoto bataliono „Da Vinčio vilkai“ medicinos tarnybos viršininkė Alina Michailova pranešė apie konfliktą 59-ojoje brigadoje dėl netinkamos medicinės priežiūros suteikimo padalinyje. Ji pažymėjo, kad jos kreipimasis buvo beveik ignoruojamas.

Vėliau prie brigados vadovybės kritikos prisijungė ir „Azovstal“ gynėja, paramedikė Jekaterina Poliščuk su šaukiniu „Ptaška“.

 

Ji teigė, kad Bohdanas Ševčukas buvo paskirtas į 59-osios mechanizuotosios pėstininkų brigados vado pareigas dėl „šeimyninių ryšių“. Ji paragino prezidentą Volodymyrą Zelenskį atkreipti dėmesį į šią problemą ir atlikti tyrimą  tyčinio aplaidumo, personalo gyvybės ir sveikatos nepaisymo, veiksmų, dėl kurių žuvo daug kariškių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(6)
(84)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: